tomasz_rd napisał(a):
Tzn.Chodzi mi o model z silnikiem i elektroniką.oczywiście bez apki.Same podwozia kosztują od 2tyś,np mugen albo hyper.D8 też koło 2tyś kosztuje.Co do używek to kupisz dobre auto za grosze.Ja swojego 8ight-Te sprzedałem za 410zł,w dobrym stanie po tuningu m.in. aluminiowe brace,tytanowe turnbuckle.Także modele używane tak tracą na wartości że szok.Ja też miałem sporo modeli (losi był 8 )i wiem,że nie bardzo opłaca sie kupywac używanych modeli.Własnie teraz mam już dofinansowanie ze strony sponsora,bo bez tego nie mógłbym sobie pozwolic na nowy zawodniczy model.Moim zdaniem warto wydac więcej i kupic nowe podwozie.Z używanym modelem to jest loteria,możesz trafic na super sprzęt albo na totalnego rzęcha.
zgadzam sie z Toba licytowalem tego 8ighta ale w ktos mnie przelicytowal

410 zł to smieszne pieniadze za to podwozie i to z silnikiem ....200 najtanszy wmiare silnik kosztuje - ja kupilem za700 zł castera pro + 4 komplety koł 2 budy jedna nowa i doslownie drugi model w czesciach do tego opcjonalne alu brace'y przod tylpo kilka sztuk kubki zebatki pro cale dyfry 3sztuki -:) 1:4 ceny a wyjezdzone ma 10 pakietow wiec moim zdaniem uzywki sie bardziej oplaca tylko najlepiej jak kupuje je doswiadczony uzytkownik - trzeba wiedziec co gdzie lubi sie wyrobic i co swiadczy o zuzyciu modelu