|
Witam. Kupiłem taką ładowarkę i nie ładuje mi moich nimh. Tzn ładuje ale po odłączeniu są puste. Nie ma różnicy czy prąd maksymalny czy minimalny - ciągle efekt ten sam. Za chwilę mogę je naładować starą ładowarką i jest ok.
Opis ładowarki: Power Peak A4 EQ-LCD 230 V/12 V
Opis produktu Niedroga, szybka ładowarka 230 V/12 V z najwyższej jakości, metalową obudową. Charakterystyka Do akumulatorów od 4-ogniwowych do 8-ogniwowych, niklowo-kadmowych / niklowo-metalowo-wodorowych Do akumulatorów od 1-ogniwowych do 4-ogniwowych, litowo-polimerowych Wyświetlacz LCD W zestawie Ładowarka Kabel przyłączeniowy DC 12 V Zasilacz przełącznikowy Instrukcja. Dodatkowe informacje
Uwaga!! Ładowarka nie nadaje się do ładowania akumulatorów litowo-jonowych i litowo-żelazowych. Wyposażenie Rozpoznawanie ogniw Automatyczna regulacja napięcia wyłączenia ładowania. Ładowanie następuje według sprawdzonej metody CC-CV Zintegrowany balanser Optyczny wskaźnik procesu ładowania dla każdej diody LED Akustyczny wskaźnik ładowania System automatycznego wyłączania „Delta-Peak? Wyświetlacz przejrzyście pokazuje aktualne napięcie, prąd ładowania i pojemność Zabezpieczenie przed przebiegunowaniem. Dane techniczne i specyfikacja Specyfikacja POWER PEAK® A4 EQ-LCD Odpowiedni do (liczba ogniw NiCd/NiMH) 4 - 8 Odpowiedni do (liczba ogniw LiPo/lilon/LiFe) 1 - 4 System złączek - równoważnik EH Ilość kanałów/wejść ładowania 1 Napięcie robocze 11-15 V/DC 230 V Numer części producenta 1-8560 Prąd ładowania (maks.) 0,3 - 3,0 A Waga 175 g Wymiary (DxSxW) 120 x 65 x 25 mm Moc ładowania max. 30 W System złączek Wtyczka bananowa
_________________ TT-01
|