Na temat tej sanwy było od groma opini więc trochę streszczę:
Do zalet zaliczę ergonomię, chodzi głównie o antenkę która się nie złamie jak w przypadku spektrum i innych. Do mojej dłoni przylega bardzo dobrze, idealnie ustawione spust gaz/hamilec, szybka transmisja danych, fail safe, wiele przydatnych funkcji z których osobiście korzystam takie jak procentowe wychylenia serw, pamięć kilkunastu modeli i wiele innych, a to wszystko jest intuicyjne, wystarczy przejżeć instrukcje 2 razy (10 stron) i znasz ją na pamięć

Zasięgu jeszcze nie straciłem. Niestety jest to pierwsza edycja tej apki i miała ona problemy z kompatybilnością niektórych serw. Teraz wychodzą już wynalazki na 6aa a nawet 4aa, niestety tu jest nadal 8, ale mimo wszystko jest dość lekka i poręczna. Podsumowując: za tą cene masz dość profesjonalny sprzęt, który na pewno posłuży Ci parę ładnych lat. U mnie latała na nitro, petrolu i elektrykach i złego słowa o niej nie powiem.
Ps. jak masz więcej niż jeden model to będzie cięzko ponieważ nie ma do niej zbyt wiele odbiorników, a jak już dorwiesz to musisz się liczyć z wydatkiem co najmniej 150zł (ja tyle dałem).