Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 2:54 am

Autor
PostNapisane: Pn sie 02, 2010 8:53 am 

Witam . Wielkie dzieki za odwiedzenie Łodzi i ostra rywalizacje na torze . Jak informowalismy wczesniej była to też "X Eliminacja Mistrzostw Polski " Poniżej podajemy zaktualizowany link do rankingu uwzgledniajacy dzisiejsze zawody . Link do rankingu http://www.rcauto.pl/modules.php?name=Ranking . Dla "szczególarzy" - link do czasówek poszczególnych biegów zarówno eliminacyjnych ja i finałowych - link http://www.rcauto.pl/modules.php?name=W ... okaz&id=47

Jeszcze raz z całego serducha dziekujemy zawodnika za tak liczne przybycie i super atmosferę . a wszystkim naszym sponsorom i osoba zaangażowanym w organizacje zawodów "wielkie dzieki " jesteście wspaniali. A i oczywiscie trzeba zaznaczyć tu OGROMNA ZASŁUGĘ dla Darka Stefanowicza i jego Taty którzy ( zdaniem moim i paru innych osób ) wykonał wspaniała robotę dla Łódzkiego modelarstwa .
Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy na Tor "ModelCars" w Łodzi.

P.S
teraz krótka przerwa a za 3 tygodnie kolejna ( ostatnia :( :( :!: :!: :?: ) VIII ELIMINACJA "MODELCARS-JANSPORT CHALLENGE 2010 "21-22.08.2010 r.
wkrótce umieścimy informator i formularz zgłoszeniowy .

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn sie 02, 2010 9:35 am 

Jacek Pietrzak napisał(a):
Jeszcze raz z całego serducha dziekujemy zawodnika za tak liczne przybycie i super atmosferę...

Ja z Mateuszem chcielibyśmy podziekować jeszcze raz za pomoc w tankowaniu podczas naszych biegów :wink:

Jacek Pietrzak napisał(a):
P.S
teraz krótka przerwa a za 3 tygodnie kolejna ( ostatnia :( :( :!: :!: :?: ) VIII ELIMINACJA "MODELCARS-JANSPORT CHALLENGE 2010 "21-22.08.2010 r.....

A czy planowany jest Finał? Bo na 22.08 możemy mieć problem - będziemy po powrocie z wakacji (1700 km) 8)

Zdjęcia z zawodów

PostNapisane: Pn sie 02, 2010 9:59 am 

Witam
co do tankowania to spoko niema za co , cała przyjemnośc po mojej stronie (Niestety w tej eliminacji nie startowaliśmy to chociaż w taki sposób mogłem uzupełnic braki adrenaliny i chłonac atmosfere zawodów ) starałem sie pomóc jak mogłem i komu mogłem.
A teraz o Finale
OCZYWIŚCIE Zgodnie z grafikiem zawodów WIELKI FINAŁ MODELCARS-JANSPORT CHALLENGE 2010 odbędzie sie w terminie 18-19.09.2010 r. na torze " Modelcars" w Łodzi
Serdecznie zapraszamy .
Oj bedzie sie działo .