Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 9:45 am

Autor
PostNapisane: N cze 18, 2006 8:10 pm 

Znów wielkie brawa należą sie Markowi :) Zawody na wyskoim poziomie tor czysty,atmosfera super i troche za dużo słońca. Tak pozatym genialna imprezka , juz nie moge sie doczekać końca lipca :) pozdrowienia 4 all

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N cze 18, 2006 8:41 pm 

Super tor, super impreza. Naprawde wszystko bylo dobrze, gratulacje dla siedzów za szybkie puszczanie biegów mimo ze byly opóznienia wszystko skonczylo sie nawet wczesnie :)
Co do słoneczka, mi tam nie przeszkadzało:)
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: N cze 18, 2006 9:46 pm 

u was było słońce a na śląsku ulewy jakich mało :lol:

Tytuł:
PostNapisane: N cze 18, 2006 10:28 pm 

Dla mnie bylo super, pogoda dopisala chociaz przyfajczylem karczycho przez te patelnie. Fajnie sie jezdzilo, fajna atmosfera, tor super - taki, ze nawet mikrusy z rzadka wypadaly ;) Najbardziej zszokowalo mnie to ze z rana przymarzlem na kosc, szedlem mokry w deszczu i buty calkiem przemoczylem w kaluzach, a o 10.00 wyszlo sobie slonce i tor w niecale 2h sam wysechl na pieprz, cos niesamowitego :o , tak jak z rana przymarzlem tak wieczorem wrocilem zjarany :shock: a 50 km na polcnocny zachod (w Swidnicy) padalo przelotnie caly dzien :lol: nie mowiac o tym ze po powrocie przywital mnie wreszcie przyjemny chlodek , dziwne, pare km na krzyz, ale wyglada na to ze ta kotlina rzadzi sie swoimi prawami
Szkoda ze GP Klodzka dopiero pod koniec sierpnia :wink:

PS. Przydalo by sie wiecej grzybkow, dalbym sobie dlon odrabac ze rok temu na Grand Prix bylo ich 2x wiecej ;)

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 19, 2006 9:28 am 

Kolejne zawody na "kłodzkim poziomie" - najlepszy tor, najlepsza atmosfera, najlepsza organizacja - wszystko naj.. :D

Pogoda w sobotę rano nieco nas przeraziła - niebo było tak zaciągnięte chmurami, że wydawało się, że czeka nas "długi, deszczowy weekend" w hotelu, jednak później się wypogodziło i potem już rządziło przez resztę czasu słońce...

Ja na upał znalazłem rozwiązanie - za 5 zł można było korzystać z basenu na terenie MOSiR-u przez cały dzień - zarówno w sobotę jak i w niedzielę chłodziłem się tam między biegami (woda na prawdę rześka :wink: ) - może dzięki temu tak dobrze mi się jeździło?

Super zawody - nie dość, że można się było najeździć do woli, to jeszcze świetnie wypocząć - cudowny weekend!

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 19, 2006 11:29 am 

Wszystko powyższe OK i się podpisuje.

+ tor wytrzymał zimę, przyjemność jazdy niesamowita.
+ wzajemna pomoc w boksach wyrównywała brak dostawców organów.
+ sędziowanie. Sprawne i wnikliwe w pierwszym dniu (pierwszy raz kontrola techniczna zadziałała!!! BRAWO - przynajmniej pierwszy raz ja odnotowałem taki fakt)
+ Pokaz skoków :-) podziwiam precyzję i odwagę.
-/+ szalejący festyn wokół
- sędziowanie, starty a dokładnie pierwszy zakręt to było wyzwanie nawet dla Opena. Można było auta rozstawić bardziej gdyż koncówka peletonu rozjeżdżała środek stawki (takie są prawa fizyki) a że nie było mocnych bodźców dyscyplinujących ze strony sędziów wobec zawodników... adrenalina zwyciężała bo to ostatnia eliminacja MP. W Rudzie potrafili stawke rozstawić odpowiednio na starcie i problemów nie było (sorry był jeden "niefortunny" start ;-) ).

- mało miejsca na boksy, w zeszłym roku było więcej "placu", automatu z kawą brak a rok temu był i zimą też był. Ach przywczajamy się do luksusu :-)

Pozdrawiam i dzięki Marek za wkład i wysiłek.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 19, 2006 3:59 pm 

Ja sie doloze, sadze ze bylo genialnie tor super szkoda ze prad wysiadl i rano padalo ale to nie wina organizatora. Bylo cudownie na sedziow tez nie mam skarg.Tylko wiecej takich zawodow!! Marku gratulacje!!

Mammoth Racing Concepts - www.mammothrc.pl

lukasz7-92@tlen.pl
kom 607534977

Ostatnio edytowano Śr cze 21, 2006 5:22 pm przez Łukasz Potępa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 19, 2006 6:52 pm 

Andrzej Gawlik napisał(a):
u was było słońce a na śląsku ulewy jakich mało :lol:

Dzieki temu, że u was padało u nas było słonecznie. :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 19, 2006 7:49 pm 

Super impreza (jak zresztą zawsze w Kłodzku). Tor świetnie przygotowany (widać że ktoś w się porządnie napracował w Piątek :P ). Dwa minusy. 1. Pola startowe są zbyt blisko siebie. Kilka razy musieli powtarzać startybo na siebie wpadaliśmy. 2. Awaria na skutek której nie było prądu w całej dzielnicy. Chociaż były i plusy tego (kilku driverów dostało darmowe lody od jednego z zawodników :D .

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 1:35 pm 

Miałem nie oceniać zawodów W Kłodzku,jako,że odbyły się na terenie,naszym, klubowym.Ale skoro w ocenie zawodów w Malince,sam organizator napisał aż 9 postów,to precz skromności.
Zawody kłodzkie jak zawsze udane,Marek pokazał,że zorganizowałby warunki dla zawodników nawet w ulu(ogrodzony tor,gapie widzieli to co mieli widzieć,nie było szwędania się postronnych po torze).Załatwiona ochrona toru .
Kto chciał napić się kawy to się napił(trzeba było troszkę poszukać).Dreszczyk emocji dostarczył sobotni deszczyk,ale jak się póżniej okazało ,był wkalkulowany w imprezę(ktoś zapomniał wpisać w informatorze,że tor w sobotę do 10 będzie myty )
Sędziowie sprawni jak zwykle,trochę już nas przyzwyczajają do pewnych standardów.
Jeśli w Malince był piknik spalinowców,to w Kłodzku był weckend prądowców(były różnego rodzaju prądy ;kłodzkie,góralskie...,a nawet był brak prądu)

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 2:05 pm 

Czyli jednym slowem melexy dobrze się bawily! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 3:05 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Czyli jednym slowem melexy dobrze się bawily! :lol:

:D A Wasze "popierdułki"jak stały z paliwem,czy Pan Jan sprawdzał zawartość metanolu czy etanolu? :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 10:00 pm 
Wyniki i ranking na stronie www.rc-cars.fe.pl