Dzisiaj o godzinie 7:30 pm w innym miejscu forum napisałem:
Cytuj:
Chciałbym w tym miejscu podziękować:
- wszystkim zawodnikom którzy wzięli udział w tych zawodach. Szczególnie tym którzy zechcieli skorygować swoje osobiste plany w przyjechali przynajmnie na jeden dzień do Lublina
- sędziom pp. Bernademu i Nazarewiczowi : za spokój, fachowość, kompetencje i konsekwencję w swoim działaniu
- przedstawicielom ZG LOK z p.Zbyszkiem Ciećwierzem na czele za b.dużą pomoc w przygotowanie i przeprowadzenie tej imprezy
- firmie ATA za ufundowanie pucharów oraz wsparcie "duchowe"
- innym sponsorom za ufundowanie nagród i pomoc finansową przy organizacji zawodów
- pozostałym, o których zapomniałem.
Mam nadzieję że te zawody pozwoliły tez wychwycić niedociągnięcia czy też błędy organizacyjne. Ich wyeliminowanie powinno pozwolić organizować zawody jednodniowe dla 2 - 3 klas z 4 biegami eliminacyjnymi i 3 finałami. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
Mija już pierwsze zmęczenie związane z tempem i zakresem prac związanych z organizacją tych zawodów - pokazów.
Może w listopadzie czy grudniu spotkamy się znowu w Lublinie. Ale nie będą to zawody z cyklu eliminacji do MP tylko np. Kryterium Asów.
Ze zgłoszonych zawodników organizator wybierze zawodników których zaprosi na zawody. A nagrody nie będą losowane. Trzeba będzie o nie walczyć. I będą nie tylko za zwycięstwo ale dodatkowo za np.
Najlepszy czas okrążenia, Najlepszy czas 5 następujących po sobie okrążeń, dla zawodnika który będzie najwyżej w klasyfikacji uwzględniającej wszystkie biegi eliminacyjne oraz finałowe.
MOŻLIWOŚCI JEST WIELE, A FORMUŁA ZAWODÓW OTWARTA.
Jeszcze raz dziękuję.
Tadeusz Żelazo
I na tym proponuje zakończyć temat. TŻ