Zawody byly ok.
Powaznych minusow nie widze.
A wszytskie drobne, nie dociagniecia zostaly juz wymienione poprzez przedmowcow.
Kielbaski - super akcent.
Super plus za nagrody, nie co nie przemyslane, ale super ze byly (silnik saturn jako nagroda w klasie SPEC, oleje do amortyzatorow, twardosc 60 i 70W. 2 felgi.

) Ale waze ze ktos zainwestowal
Nie spodziewalem sie tez interwencji w czwartek ze strony organizatorow dot. zejscia z toru przez 'cywili'. Nawet poskutkowalo

<respect>
Pogoda to chyba troche mojej sprawki:
W piatek w hotelu zorientowalem sie, ze slonce spalilo mi kark, przez co zaczalem je kulturalnie zaklinac. I w rekompensacie na nastepne dni dostalem deszcze. Widze ze ktos sie mocno mnie stara przeprosic, bo dzis tez mnie bardzo mocno zmoczylo (deszcz, zeby nie bylo watpliwosci

)
Gdyby nie pewna serwisujaca dorosla osoba (bardzo obiektywna)
nie postawila mi modelu tak jak to uczynila, mialbym ok. 6 miejsca w A i 2 w Mlodzikach, ale coz......
Nastepnym razem chyba przywioze video-reportera, ktory bedzie sledzil moj bieg. (dowod dla sedziow)
Zaklucacze kamer nie mile widziane.
Ogolem zawody zaliczam do udanych.
Tymbardziej, ze bardzo mi sie spodobal tor (kombinacja)
Co prawda nie przemyslana ze wzgledu na bardzo nie rownomierne zuzycie opon. (liczba skretow wyrownana, ale wiekszosc lewych jest ostra badz dluga co katuje prawe opony (sila odsrodkowa))
Pozdrawiam
QB