Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 1:27 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 12:36 pm 

Swoją drogą gratulacje dla zwycięzców zwłaszcza dla Macieja który pokazał jak powinno się jeździć, a i tak nie pokazał 100% (problemy z silnikiem), przewaga chyba 3 okr. nad Michałem Tronowskim który jest zawodnikiem bardzo szybkim i jeździ rewelacyjnie to moim zdaniem przepaść którą postaramy się zniwelować :D jednak już teraz widać ze jest sporo do zrobienia, i będzie co robić aby dogonić Macieja. Gratulacje dla całej stawki Truggy i nie tylko

Szkoda że nie miałem okazji pojeździć z wami :cry: , ale niestety tak to jest, jak terminy zawodów wypadają w czasie sesji :evil: Jednak maszyna na Murowaną jest już szykowana dogrywane szczegóły i myślę że tutaj w końcu powalczymy :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 1:46 pm 

Impreza :
Bardzo ładnie przygotowany tor, dobre hopki ktore zostaly niepotrzebnie zniszczone , doskonały podest: zadaszony, duzy - szacunek za wielki wkład pracy przed i w trakcie zawodow dla ekipy z Rzeszowa. Troszke nie bylo w okolicy zimnych sokow w puszkach albo nawet nie w puszkach. Toi toi byl i to bylo spoko.
Ja wiem ze marudze :) ale 150% normy bylo by gdyby serwisik byl umiejscowiony po przeciwnej stronie niz nadchodzili widzowie. Wiem ze to byla kwestia terenu i 100 razy bardziej wole zeby byl tor na pełnej szerokości działki niż zeby kosztem toru robic serwis w dogodnym miejscu wiec OK.

Zawodnicy :
Jeśli mam sie wypowiadać na temat finalow : MT STD - to naprawde było na gorze sympatycznie - przepuszczanie, zjezdzanie, malo stluczek. Zawodnicy z problemami technicznymi zachowywali się naprawde profesjonalnie : ustepowali bardzo mocno i robili wszystko zeby nie było klopocikow. Dziekuje za to wszystkim. Jedynie mam zastrzezenia do Kornela zeby nie kombinował i traktował innych tak samo jak wymaga zeby traktowano jego podczas dubli. Nie jest fajnie krzyczec na gorze lub wymuszac przepuszczenie.

Obserwowałem również finaly Truggy tam bylo niestety cięcie na żyletki i nie wygladalo to ladnie - prawdopodobnie wynikalo to z faktu ze zawodnicy do konca nie wiedzieli kto jedzie ktorym modelem i czyj model połyka stawke i tutaj zadanie komentujacego :)

Dziekuje za wspolna zabawe i do zoabczenia na nastepnych zawodach :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 2:27 pm 

Jacku nie biorę tego jako złośliwość. Teraz wiem co następnym razem jeszcze zrobić by było jeszcze lepiej. Przyznaje się do tych niedociągnięć w organizacji po prostu muszę zacząć jeździć na zagraniczne imprezy i podglądnąć jak tam jest to zorganizowane. Do szerokości toru i umieszczenia serwisu wykorzystaliśmy to co się dało. Popracujemy jeszcze nad tym :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 3:20 pm 

Dla mnie VERY NICE, niebo lepiej jak w zeszłym roku (tutaj chodzi o organizacje - zainteresowani wiedzą o co chodzi ;) ). Jak będziecie w takim tempie zwiększać jakość to za chwile nikt was nie dogoni, oby tak dalej.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 3:43 pm 

Maciej Mrozek napisał(a):
I teraz przejdę do serwisu w finale IC8-MT Standard. Czy serwis jest po to, aby oglądać wyścig z innego miejsca niż widzowie, czy raczej po to, aby pomóc innym zawodnikom na torze? Przez 10 sekund stałem na środku toru i nikt nie zauważył, że nie jadę, tata musiał biec po model !!!

Maciek, jeśli chcesz narzekać na serwis innych to najpierw przyjrzyj się swojemu, czy aby na pewno był on lepszy od tego na który ty narzekasz ?

pozdrawiam

Team Losi 8ight-t - sprzedam

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 6:37 pm 
PSVADEK

Lokalizacja: Rzeszów Auta: ...TRAXXAS REVO 3,3... .ASSO TC3 BRUSHLESS.
jedna sprawa - zagineła grzałka alu z miernikiem różowa miała naklejoną taśme izolaczyjną na srebrnej części - uczciwy znalazca proszony jest o zwrot do kogoś z Tornado Teamu

Dzięki i pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 7:01 pm 

a właśnie - jakbyście byli w okolicach hotelu Orion - to w pokoju 10 została moja lutownica - taka zwykła, nie transformatorowa :)
chociaż nie sądzę, żeby był jakiś śmiałek chętny zapuszczać się w okolice hotelu Orion :):):)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 7:09 pm 
PSVADEK

Lokalizacja: Rzeszów Auta: ...TRAXXAS REVO 3,3... .ASSO TC3 BRUSHLESS.
Jacek Ochociński napisał(a):
a właśnie - jakbyście byli w okolicach hotelu Orion - to w pokoju 10 została moja lutownica - taka zwykła, nie transformatorowa :)
chociaż nie sądzę, żeby był jakiś śmiałek chętny zapuszczać się w okolice hotelu Orion :):):)

słyszałem że było wesoło :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 9:13 pm 

Swietne zawody, warto było jechac ponad 800 km by pojezdzic w dobrym towarzystwie i na wysokim poziomie :)

Kibelek pierwszego dnia nie wiem jak tam z nim było, ale drugiego dnia ok 18 jak wszedłem, tak myslalem ze o własnych siłach nie wyjde po nabraniu powietrza.. :shock:

Tor naprawde cudowny, krztałt i hopki eleganckie. Na treningu poskakałem troche z 3 kosmicznej hopki było przyjemnie, ale po zcięciu jej było naprawde super. Prawie za każdym razem dawałem rade skiknąc 2:2. Niestety po pierwszym dniu tor troszke zdewastowany, ale zmuszało to do hamowania wczesniej a nie jechania na pełnym gwizdku i niewychamowywania a z czym sie wiąze lot poza tor :D Nawierzchnia toru świetna, większosc bierzników dawała dobre trzymanie.

SERWIS w Finale Buggy był całkiem całkiem, ale 1/2 Finału buggy słabo... Niektórzy naprawde stawiali modele jakby nie byli modelarzami i niewiedziel jak się je powinno stawiac ( tutaj duze ukłony dla Pana Tronowskiego który róbił to bardzo szybko i dobrze na zakręce przed doublami w finale bagusów:) ) Proponowałbym przy doublach dać palety troszke dalej od krawędzi i powinno być cacy.. Reszta naprawde super. Pochylone zakręty to to, mozna b.szybko przejechac bez przepychanek i bluzgania na siebie :mrgreen:

Ach, zapomniałbym. Ogromne podziekowania od ekipy ze Szczecina, dla Pana Kopcia Seniora i Marcina Kopcia za miłe ugoszczenie i napoje wieczorem w firmie :mrgreen:

I chciałbym podziekować Pawłowi Lipińskiemu oraz Matiemu Jurze za serwis w bagusie podczas El, a Laskowi podczas Finału.

Niedługo będzie dłuuuuzszy filmik relacjonujący co się działo na zawodach, przed i po :D

Mimo kulku nidociągnięc zawody świetnie zorganizowane i na cholernie wysokim poziomie, teraz wiem na co mnie stac :D

Adrian Kopeć napisał(a):
Jacek Ochociński napisał(a):

Ja słyszałem o jakiś zapasach z sedzią :lol: Czy to prawda :D ?

Ostatnio edytowano Pn lip 02, 2007 10:52 pm przez Jarek Poniatowski, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 9:45 pm 

Pewnie nic nowego juz nie napisze, wiekszość zostałą juz wyżej wymieniona

Tor podobał mi się BARDZO, BARDZO. według mnie jeden z najlepszych i najciekawszych torów w Polsce. Poniszczyl sie na koncu, ale nie dziwi mnie to biorac pod uwage, ze startowalo ponad 100 zawodnikow.
Dobrze ze byl Toi Toi i woda bardzo blisko toru. Nie narzekajcie na Toi Toi, bo i tak zaden nie pobije tego w Piasecznie :lol: :lol:

Brakowalo mi lepszego pilnowania, aby serwisanci byli na torze, a jak juz tam są, to nie we 4 na jednym zakrecie...

Zawody oceniam na BARDZO udane.

Chcialbym podziekowac Chłopakom ze Szczecina, w szczególności Jarkowi Poniatowskiemu, za pomoc przy serwisie modelu.
Oraz uczestnikom finału Monster Standart, za fair walke, ze znikomą liczba zderzeń i przepuszczaniem przy dublowaniu

P.S
Z niecierpliwościa czekam na fotki z Rzeszowa oraz ranking off-road po 3 eliminacjach

gg 2102790

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 10:42 pm 

Witam.
No to już wypoczęty (o 2 w nocy dotarłem do domku 720km) kilka słów napiszę.
Tor znakomity.Trudny, zresztą dla mnie wszystkie jeszcze są trudne.
Organizatorzy wypadli bardzo dobrze, niczego nie brakowało.Było gdzie zrobić siku, umyć ręce.Ktoś nawet z wrażenia postawił kloca koło Toi Toya.
Dostęp do prądu!Super!.Fianały na bardzo wysokim poziomie.Wszystko super, tylko nie serwis.
Nie może być tak, że ta sama klasa serwisuje tej samej klasie.Półfinał B serwisuje półfinałowi A.?.No ludzieee.Po złości, jeden gośc specjalnie podnosił i rzucał auta odwrotnie do kierunku jazdy.Przecież to draństwo.Nie jestem na tyle doświadczonym zawodnikiem, aby zejść z podestu i wytargać go za ucho.
Gratuluje wygranym.Impreza wypadła świetnie :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 10:44 pm 

Mi tak tez zawody sie bardzo podobaly, nagrody tez super. Tor fajny, troche za waski wjazd na serwis, podest super, serwis slaby troche i czasem zbyt flegmatyczny. Fajnie bylo w sobote wieczor w firmie Wiecej nie trzeba pisac, reszta napisala :wink: :lol:

FG Stadium Truck, Jammin X2 CRT

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 02, 2007 11:09 pm 

Adrian Kopeć napisał(a):
jedna sprawa - zagineła grzałka alu z miernikiem różowa miała naklejoną taśme izolaczyjną na srebrnej części - uczciwy znalazca proszony jest o zwrot do kogoś z Tornado Teamu

Dzięki i pozdrawiam

to jakaś plaga chyba
Krzyśkowi zginęła taka sama z wydrapanym imieniem

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 03, 2007 5:57 am 

Adrian Kopeć napisał(a):

było było :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 03, 2007 6:24 am 

Michał Bugajski napisał(a):
Adrian Kopeć napisał(a):

było było :mrgreen:

Witam. Myślę że dla dobra wszystkich zaangażowanych to co "było było"powinno zostac słodką tajemnicą. Ale oczywiscie to jest tylko moje zdanie.
Pozdrawiam
Jacek Pietrzak - mieszkaniec Oriona

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona