Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 4:09 am

Autor
PostNapisane: Pn paź 11, 2010 5:43 pm 

Jako przodownik tego cyklu zawodów ostatnią impreze w Katowicach oceniam bardzo pozytywnie.

+ Miła przyjacielska atmosfera jak zwykle na HPI, kto jest stałym bywalcem wie o co chodzi, dzięki temu stale wzrasta
liczba nowych zawodników a w szczególności młodzieży w wieku szkolnym. Tatusiowie nie spinają się jak na EMP :lol:
++ Tor w porządku choć brak hopek zmienił obraz tych zawodów w wyścigi F1. Widać było spore różnice w ustawieniu
modeli i niektóre z nich po prostu dotykały podłogą ziemi a koła zużywały się w zastraszającym tempie.
Dużą zaletą tego miejsca jest powierzchnia toru - był całkiem spory podobnie jak w ubiegłym roku.
+++ miejsce serwisowe na zadaszonej ocieplanej hali z dostępem do prądu i stolikami, nie skorzystałem z tego dobrodziejstwa
ponieważ pogoda pozwoliła rozbić obóz tuż przy torze pod sosenką. Wolałem miejsce z którego mam
bezpośredni widok na tor i wszystko co się na nim dzieje :D :) Oprócz tego tuż obok mnie rozbił się kucharz z grilem
i ciepłymi napojami więc miejsce okazało się strzałem w dziesiątke.
+++ Przebieg całej imprezy jak i sędziowanie oceniam pozytywnie, nie było żadnych opóźnień a wszelkie upomnienia
związane z jazdą zawodników były uzasadnione. Mnie również dostało się upomnienie ponieważ podczas ostatniego
finału monsterów na torze działy się straszne rzeczy.
Nerwy i adrenalina zrobiły swoje w moim organiźmie i jazda stała się jak na poligonie wojskowym
- brakowało mi tylko lufy do strzelania w przód do rywali :lol:
+++ Wspaniałe nagrody w postaci modeli, ładowarek i pamiątkowych medali. Serdeczne podziękowania dla organizatora.

Na wyróżnienie w tych zawodach zasługują:
Łukasz Wawrzyczek - za pokaz jazdy Bają na torze asfaltowym - tak trzymaj, odebrałeś tytuł ubiegłorocznemu mistrzowi
- GRATULUJĘ!
Maksym Drabik - kolega na moje oko ma jakieś 10-12lat a na drugich swoich zawodach pokazał że można dopiec
czołówce i pokazać swój talent - BRAWO!
Dominik Babik - wielkie postępy w jeździe tragusem, widziałem już w Cieszynie że będziesz wyrywał kolejne tytuły,
szkoda że inny model niż HPI bo miałbyś na pewno szanse na pudło - GRATULUJĘ POSTĘPÓW!

WIĘCEJ MATERIAŁÓW TU:
http://rcauto.feen.pl/viewtopic.php?p=3660#3660

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn paź 11, 2010 8:51 pm 

He He Tomek niestety mlodzi wypierają nas emerytów. Zwycięzcą gratuluje również.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość