Było OK a nawet lepiej jak to widać w poprzednich postach.
------------------------------------
! Gratulacje dla organizatorów.!
------------------------------------
Chwaliłem rok temu a i teraz się nie zawiodłem.
A innym tematem jest sędziowanie, np sędziowanie na odległość ma zady i walety, np: u góry mieli spokój i anonimowość głosu wielkiego brata (sędziów) a też lud nie wiedział ile par oczu spogląda na bieg. Gdy doszło do wymiany poglądów pomiędzy sędzią a zdyskwalifikowanym okazało się, że bieg prowadził 1szt sędziego a był to w końcu 2gi modified.
Problem z pomyłką 3 i 4 sędziego był błędem przejęzyczenia, byłem obok sędziego startowego raz mówił 3 potem 4 a pokazywał ten sam model. Kontrola techniczna była OK, choć zabroniono mi się przyglądać bo prrzeszkadzam

ale nie mam żalu i tak obejrzałem sobie wózki konkurencji innym razem.
Chwała że stosowano stop&go bo jak wiemy kiedyś prawie zarzucono ten obyczaj a kary temperują złe obyczaje.
TOR POKAZAŁ KLASĘ ZAWODNIKÓW a i też zawodnicy nie byli z przypadku no może ja:-)gdyż sędziowie dopuścili takich biedaków jak ja co chcieli pojechać a się nie załapali a zjawili się na MP i tu musze podziękować sędziom i organizatorom za zgodę.
Wyniki były regularnie wywieszane, jak nigdy.
Starty były bez powtórek widać że zawodnicy nauczyli się tego elementu gry, z pewnością, jest ot zasługa tego że sędziowe od roku pilnowali porządku na starcie.
TOR trochę już dziurawy a taśma na prostej potrafiła zamieszać. Pochwalić należy tekturowe bandy - rewelacyjny pomysł. Dobrz oznaczone stanowiska serwisowe.
Pomost, oprawa, nagrody, komentator, prowadzący ceromonię, nagłośnienie, publiczność (utrzymana podstępem

, tor, kamizelki na serwisie, rzutnik, kontrola tehcniczna, punktualność, wszystko godne MP.
Poziom sportowy b. wysoki, widać że ilość bardzo dobrze jeżdżących zawodników wzrasta, w każdej z klas wejsście do A było nie lada wyczynem.
Tak jak rok temu Lubawa pokazała klasę.
Były to moje 3MP na hali i każde halowe MP było na b.wysokim poziomie. Lubawa nr1, nr2 egzekwo Lublin i Łomianki.
Cały sezon halowy można określić jako sezon nauki i doświadczeń, kadet się ustanowił, 540ka (jest poważną klasą z mnóstwem talentów), spec przeżywa rozterki a modified powoli sobie zbiera entuzjastów i technologicznie dojrzał a i coś się zmienia w LOK.
Pozdrawiam brać wyścigowców elektrycznych tych jeżdżacyh i wsppomoagających.
By pogoda dopisała na asfalcie oraz humory.
Mikołaj