Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 2:06 am

Autor
PostNapisane: N kwi 22, 2007 6:09 pm 

No więc zawody bardzo fajne, szkoda ze tak mało osób, ale przynajmniej najezdzlismy się sporo :D

+ bandy- bardzo fajne, jakby dać w kazdym miejscu 2 to zapewne przetrwały by całe zawody
+ bardzo dobry obiad i kanapki (brawa) - dziekujemy :)
+ 5 eliminacji i 3 finały = sporo jeżdżenia
+ brak opóźnień

- szkoda, ze słaba frekwencja
- serwis niestety czasem śpi (chyba trzeba zawsze sprawdzać obecność...)
- nieeeee 4 miejsce :P

EDIT
zapraszam Krótka relacja

Ostatnio edytowano N kwi 22, 2007 9:25 pm przez Mateusz Tutaj, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 22, 2007 9:18 pm 

kolejne bardzo fajne zawody. jak zwykle w zawodach klas mikro - atmosfera bardzo rodzinna, a rywalizacja była równie ważna jak fair play.

bandy - bardzo nietypowe, wiele wybaczające zawodnikom i z tego zapewne powodu - czasami przez nich lekceważone i poniewierane... (niby miękkie, a jednak pewien początkujący zawodnik z Warszawy uderzając w piankową otulinę rur, miękką niczym pierzyna, potrafił urwać koło.... :roll: :lol: )

tor - dla tych którzy byli na zawodach Kobierzyce II wyglądał znajomo.

:idea: nowa jakość na zawodach - czyli przepyszne kanapki własnoręcznie wykonane przez żonę Przemka - BOMBA :!: REWELACJA :!: KOSMOS :!: brawa i podziękowania dla Pani Morawskiej :!:

(herbata, kawa i wafelki - nie zabrakło ich do samego końca :D )

miło było znów się pościgać - już nie moge się doczekać na kolejne zawody!

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 22, 2007 9:52 pm 

Nie było mnie na zawodach bardzo długo. Wreszcie nie wytrzymałem i pojawiłem się. Starzy zmajomi i to co bardzo ważne nigdzie nie ma takiego fair play i atmosfery jak na zawodach mikrusów. Zawody fantastyczne. NIkt nic nie oszukiwał, nie było żadnej zawiści, przyjazna atmosfera. Sędziowie spisali się, prawie zero opóźnień (a te które były zdarzały na prośbę zawodników i tez nikt o to nie miał pretensji). Muszę przyznać, że bardzo przyjemne zawody. Oby tak dalej, a myślę, że my fani mikro będziemy wzorem zdyscyplinowania dla całej reszty zawodników.

P.S. Oczywiście gorące podziękowania za kanapiki, wafelki, kawę, hertate i obiadek. Tak trzymać

II Vice mistrz Polski 2005 na asfalcie w klasie Mikro Open
Sprint 2 plus Xray M18MT

Tytuł: bardzo fajne
PostNapisane: Pn kwi 23, 2007 6:47 pm 

potwierdzam było super więcej takich imprez!

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 24, 2007 10:38 am 

Chciałbym bardzo podziękować przybyłym do Pabianic zawodnikom, bez Was zawody nie mogłyby sie odbyć. Dziękuję Wam za wspaniałą atmosferę, która jest potężnym bodźcem do organizowania kolejnych, lepszych imprez. Były to pierwsze zawody, w których organizacji miałem tak duży udział musicie więc wybaczyć pewne niedociągnięcia, które niewątpliwie dały znac o sobie.
Jeśli chodzi o bandy to była to wczesna wersja "beta" systemu, który będzie udoskonalany dlatego wszystkie Wasze pomysły i sugestie będa bardzo pomocne.
Jeśli chodzi o kanapki :) to zdradzę Wam, że nie były one zaplanowane. Zacznijmy jednak od tego, że moja żona Agnieszka nie podziela naszej pasji RC a ledwie ją jako tako toleruje. Kiedy jednak przyprowadziła na salę mojego młodszego syna Tomusia i zobaczyła Was, poczuła tą niemal rodzinną atmosferę jaka towarzyszy każdym zawodom mikro, zobaczyła z jaką pasją dopieszcacie modele oraz moją radość, że dzięki Wam zrealizowałem jedno ze swoich marzeń jakim była organizacja zawodów, postanowiła na swój sposób Was ugościć :) Wczoraj czytała Wasze posty odnośnie kanapek i widzałem jak duma ją rozpiera :)

A teraz niestety muszę trochę pogrzmieć. Nie pod Waszym adresem ale pod adresem posiadaczy modeli mikro z Łodzi i okolic a jest ich przecież niemało. Pytam, dlaczego nei braliście udziału w zawodach? Gdzie byliście? Narzekacie, że w Łodzi nie ma imprez a kiedy już impreza jest to się na niej nie pojawiacie jako zawodnicy. Jest to przykre i wystawia nam jako ogółowi łódzkiej braci modelarskiej bardzo złe świadectwo i napewno nie jest zachętą do jakichkolwiek lokalnych inicjatyw. Lokalny patriotyzm powinien nakazać wam start w zawodach a zachowaliście się jak najbliższa rodzina, która nie pojawia się na ważnej uroczystości rodzinnej. Nieładnie, panowie, nieładnie. Więcej grzmieć nie będę, dalej będę robił swoje ale mam nadzieję, że na następnych zawodach w okolicy Łodzi pojawicie się w komplecie.

Na koniec link do zdjęć z Mikromanii. W tym miejscu chciałbym podziękować Arkowi Gajzlerowi, który okazał się być dobry nie tylko za kółkiem ale i z aparatem w ręku i pomógł w przgotowaniu tego fotoreportażu.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 24, 2007 5:58 pm 
Administrator forum

Przemek Morawski napisał(a):
Jeśli chodzi o kanapki :) to zdradzę Wam, że nie były one zaplanowane...

Ty to masz fajnie .... :)

Zawody super, kanapeczki oczywiście też !!!

Rafał to jakiś fotomontaż :D - ja tego nie zrobiłem :D - to nie moja wina :D
http://profi.jdm.pl/mikromania/slides/IMG_8504.html

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 24, 2007 6:25 pm 

Paweł Michalski napisał(a):

nie posądzam Cię o to - to była raczej moja wina - chyba wyleciałem na grzybku (to musiała być któraś z pierwszych eliminacji, bo potem już mi się to nie zdarzało :D )

wracając do wątku głównego - zapomniałem w poprzednim swoim poście napisać, że na zawodach zabrakło mi jednej rzeczy - otóż mieliśmy jeździć 6 minut, a jeździliśmy - jak zwykle 5... szkoda tym bardziej, że było tylko 5 grup, a w finałach - chyba tylko 3 i trzeba było robić "sztuczne" przerwy po 30 minut żeby akumulatorki zdążyły się naładować...
mam nadzieję, że w Kłodzku pojedziemy już te 6 minut?

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 24, 2007 7:35 pm 

Widzę, że teraz się Pawle "przyssałeś" do Rafała :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 24, 2007 10:12 pm 

Rafał Piesio napisał(a):

nie posądzam Cię o to - to była raczej moja wina - chyba wyleciałem na grzybku (to musiała być któraś z pierwszych eliminacji, bo potem już mi się to nie zdarzało :D.

Hehe, nie nie Rafał to zdecydowanie ja cię tak załatwiłem tylko byłem tak szybki że po prostu aparat nie dał rady mnie złapać :D
Tutaj http://profi.jdm.pl/mikromania/slides/IMG_8508.html widać w jaki sposób trzeba to robić żeby się udało :D
No a tak serio to z góry to chciałem przeprosić wszystkich zawodników których zdarzało mi się tak załatwić, no i wszystkich których prawie pozabijałem anteną :? sorki Paweł

No a generalnie to zawody spoko, fajne jedzonko i fajny tor, bandy co prawda wolał bym zwykłe ale i te mogą być. A poza tym pierwsze jazdy scalpelem bardzo pozytywne, bałem się że może się okazać badziewny ale jednak udowodnił że daje rade i jestem z niego bardzo zadowolony :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 25, 2007 12:07 am 

Jak dla mnie też kolejne udane zawody....
Co mi się podoba to to, na zawodach dla mikro w czasie trenningów nie muszę się bać, że wylecę na drugi koniec toru bo jakaś dycha się rozpędziła...

Wszystko było super.... noo.. oprócz mnie i mojej jazdy / w tym miejscu chciałbym przeprosić wszystkich którym jakkolwiek przeszkodziłem w jeździe oraz podziękować za cierpliwość :] /

Najgorsze w bandach było niestety to: http://profi.jdm.pl/mikromania/slides/IMG_8505.html
jak model wpadł, to czasem i całą bandę "wyrzucał" ...

Jakub Stolarski napisał(a):
......Hehe, nie nie Rafał to zdecydowanie ja cię tak załatwiłem tylko byłem tak szybki że po prostu aparat nie dał rady mnie złapać :D
Tutaj http://profi.jdm.pl/mikromania/slides/IMG_8508.html widać w jaki sposób trzeba to robić żeby się udało :D
.....

I akurat los chciał, że byłem to ja :]

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 25, 2007 7:09 am 

bandy to jak napisal werja wczesna beta ale beda modernizowane i doskonalone co wazne zade model nie mial uszkodzen zwizanych z kontaktem z bandami

Odwiedź Tani Hosting dla Ciebie z generatorem stron