Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 2:06 am

Autor
PostNapisane: N maja 21, 2006 10:17 pm 
Administrator forum

Moja ocena zawodów:
-pomieszczenie serwisowe: za jasne i za czyściutkie
-kawa: po pierwsze za słodka, po drugie niedosłodzona i za dużo
-napoje zimne: nie dość że za zimne, za bardzo gazowane, to za darmochę jak kawa
-obiad: był - po co ja go zjadłem - w domu dostałem opier... od żony, bo kanapek domowych nie zjadłem
-tor: za równo rozłożony (mikrusy nie chciały latać i jak tu sie tłumaczyć że z toru wypadłem)
-współzawodnictwo: to jakiś obłęd - jedni jeździli za szybko, inni za wolno
-nagrody: co to było ? wszyscy coś dostali, chyba nawet Pani sprzątaczka (niektórzy to nawet modele !!!)
-atmosfera: jakaś dziwna (wszyscy uśmiechnięci - to jakieś podejrzane)

coś jeszcze ???? myyyyy????
-zakłócenia: były - w Gdańsku na wakacjach
-ilość jazd: to przecież zakwasów można dostać (jazda-ładowanie-jazda-ładowanie itd. itd.)
i do tego wszystkiego ten Grzesiek N. - wszystko pozałatwiał nawet się za mnie chciał wysikać (nie, z tym to przesadził)
- obsmarowałbym i sędziego* ale podobno tu nie można i MAREK by cały ten tekst wywalił, tym bardziej że pomagał w organizacji
*sędzia (na tych zawodach) to taki człowiek, co nie dość że mówił "START", to potem jeszcze w czasie wyścigu podawał wyniki i czasy, a nawet straty w sekundach (że mu się chciało tyle informacji podawać)
Bardzo proszę o wyjaśnienie tych wszystkich niedociągnięć !!!

Pomijając powyższe to było nawet OK. FAJNIE, MIŁO, SYMPATYCZNIE, KLAWO, ZAJEFAJNIE, EKSTRA, SUPER.

A tak na poważnie to brakowało mi tyko pomponiarek (takich panienek co w przerwach tańczą).

BRAWA DLA GRZEŚKA !!! Jak byś chciał jutro zrobić jakieś zawody to ja jestem pierwszy chętny (tylko załatw te pomponiary).

DZIĘKI
A Ci co nie byli niech żałują !!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 11:45 am 

No i chyba nas brakowało,ale nie byliśmy z powodu ,właśnie braku"pomponiarek" :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 12:53 pm 

Impreza super zorganizowana, można by rzec na 101 % udana, no poza tymi "pomponiarkami", których brakowało wszystkim jak widzę :D .
Miła atmosfera i brak konfliktów pomagała w zabawie, bardzo fajnie, że prawie każdy otrzymał jakaś nagrodę, a przynajmniej młodziki i juniorzy.
Podziękowania dla Grzegorza i Marka jako organizatorów imprezy, oraz osobiste dla Wojtka Bukryja za pomoc przy modelu i za pożyczenie serwa.
Szkoda tylko, że nie dopisali zawodnicy w klasie track, mam nadzieję, że na następną tego typu imprezie przyjedzie kilkunastu zawodników, a jest ich troszkę na tym forum, wiec może by zebrali się na następne zawody.
P.S.
Pytanie do organizatorów, kiedy możemy spodziewać się podobnej imprezy?