Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 2:06 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 14, 2006 11:47 pm 

Teraz ja dodam swoej 2 grosze.

Jako przedstawiciel ATA na forum jestem ja.
Wszystko co pisze jest konsultowane z Niko.
O innych osobach nic mi nie wiadomo.
Przepraszam Robercie ale musiałem wprowadzi pewne sprostowanie.

Druga sprawa.
Zwracam sie do Panow Gosia i Zaremby.
Albo zaprzestaniecie publicznych klutni albo bedzie ban.
I to jest moje ostatnie ostrzezenie.
Juz raz prosilem o spokoj. Nie mam zamiaru co chwila powtarzac.

Ostatnia sprawa.
Dwa tygodnie przed zawodami na prosbe Niko i po konsultacji z nim przestalem pisac o zawodach. Skoro ja moglem sie uspokoic to i Wy tez mozecie. W chwili obecnej uwaznie obserwuje dyskusje dotyczaca zawodow BC. Wiekszosc problemow ktore podaliscie zostala zlokalizowana przed zawodami. .Jednakze ze wzgledow finansowych nie moglismy wszystkich pomyslow zrealizowac. Za kilka dni postaram sie na czesc pytan i watpliwosci odpowiedziec.

Dziekuje
Jacek Zurek

Administrator

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 15, 2006 10:51 am 

Sprostowanie

Roberta wypowiedz dotycząca podziękowania zawodnikom była autoryzowana przez ATA - czytaj Niko.

Co do reszty wypowiedzi to podtrzymuje swoje zdanie.

dziękuję
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 15, 2006 11:02 am 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Widze Leszku że dzialasz jak ,,plachta na byka,, . Piszesz żle czy dobrze o zawodach to i tak pewne osoby mają problemy. Proponuje Ci odpocząć :lol:
Ciekawe kto jest wladny zawiesić zawodnika :shock: za wyczyny jego ojca na forum, zresztą często uzasadnione. Przypominam że jest to sport i obowiązują zasady sportowe, nie jest to prywatna dyscyplina i nikt nie ma do niej praw wylączności.
Dajcie sobie na luz, za wszczynianie awantur też są bany :lol:

Witam.

Zastanawiam się dlaczego zabiera Pan głos w poście, który dotyczy zawodów w Warszawie, skoro jeśli mnie pamięć nie myli, nie przyjechał Pan na nie. Oraz dlaczego w pewnym poście pisanym przez kogoś innego, w innym temacie nie widział Pan nic zdrożnego ( a widzieli je chyba Wszyscy ) i nie sugerował żeczy, które sugeruje Pan powyżej.
Tyle do Pana Artura
W sprawie z Panem Zarembą - Starym
Alergię na siebie mamy chyba obaj, wywody moglibyśmy kontynuować dalej, jednak w myśl zasady, która zaczyna się : Mądry ustępuje...... , kończę ze swojej strony te wywody i znikam na jakiś czas z tego tematu.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 15, 2006 2:28 pm 
Administrator forum

Robercie, wypowiedź Artura była w całości słuszna. Nie musiał byc na zawodach aby się w tym temacie wypowiedzieć. Przepisy są przepisami czy tego chcemy czy nie.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 15, 2006 3:23 pm 

Marku, nikt nie dyskutuje z przepisami - również Robert.

Chodzi o to, że wypowiedzi p. Zaremby na forum wielokrotnie dalekie były od standardów dyskusji przyjętych w cywilizowanych społeczeństwach (w jednym z wcześniejszych postów Robert podał konkretne cytaty). Twierdzenie, że ktoś (w domyśle: Robert) "ma problemy" przy kompletnym braku reakcji na niegodne (kulturalnie mówiąc) zachowanie jego oponenta uważam za stronnicze... Tak się akurat składa, że Robert nie jest osamotniony w swoich osądach - przypomnę nie tak dawno temu zacytowaną przez p. Jana Matukina i mającą dać do myślenia p. Zarembie definicję internetowego "trolla"...

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 15, 2006 3:28 pm 

Panie Robercie Goś, zabieram glos w tym temacie bo siedzę w tym dlużej niż Pana wszystkie dzieci mają razem lat i widzialem wiele osób przychodzących i odchodzących z tego sportu. Pojawil się Pan niedawno , stara się coś zrobić i chwala za to , jednakże czuć wyrażną alergię na P. Zarembę . Proponuję trochę dlużej postartować , dokladnie poprzyglądać się od podszewki jak to wszystko funkcjonuje. Modelarstwo bardzo mocno ewaluowalo w ostatnich latach czasami na lepsze ale i na gorsze. Panienka od radia motala się i potwierdzili to inni zawodnicy i po co to dalej rozstrząsać. Czarne nigdy nie będzie biale.
Kol. Zaremba ( ten stary :D ) ma specyficzne poczucie chumoru i może czasami nie dla wszystkich zrozumiale, ja też mam czasami z tym problemy. Zakończmy te tematy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3