Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr maja 06, 2026 3:09 am

Autor
PostNapisane: Pt lis 11, 2011 6:10 pm 

Witam. Od 4 tygodni jestem posiadaczem pierwszego mojego autka Kyosho Lazer zx-5 Brushless lipo 2s Rygiel 35A. Na prawde duzo czytałem i nadal czytam bo tak na prawde świat modeli jest mi obcy, ale myslę ze powoli zaczynam kumać o co chodzi. Mam kilka pytań:

1. Jaka proponujecie mi dokupić apkę do 300zł w paśmie 2,4 chciałem sanwe fhss ale wyczytałem na forum, że są z nia broblemy z niezgodnością serw.
2. Co się stanie jak dorobię sobie zębatkę odbierającą ze stali i będę jeździł po szutrze i zaczną wpadać tam kamienie (generalnie już musle nad zabudowaniem zębatki ale nie będzie to łatwe bo jest mało miejsca.
3. Kolejny problem jak jeżdżę po żużlu wpadają mi kamienie między drążki a felgi i blokują koła.
4. Czy jak dorobię zębatke odbierającą na stalową to przy skręconym na maxa sprzęgle plastikowe dyferencjały wytrzymają.
5. tydzień temu jeździłem na torze w łodzi było ciepło i fajnie natomiast dzisiaj było około 2 stopni i połamałem kilka plastików. Czy to prawda ze niepowinno sie jeździć zima bo plastik będzie pękał?
6. Czy uszkodzony regulator obrotów do bezszczotki można naprawić?
7. Czy mogę założyć większe koła od skali 1:8 (boje się że mogą być za ciężkie i bedą pękały wahacze) bo tor w łodzi jest tak dziurawy że szkoda mi trochę tego autka.
8 Czy jak zmienię rygiel z 35A na 60A to autko będzie jeszcze lepiej latało?
9 Gdzie w polsce można kupić płytkę karbonowa na podwozie?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

GG 38822106

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość