Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 1:48 am

Autor
PostNapisane: So cze 28, 2014 7:26 pm 

Witam, z góry proszę wybaczyć język jakim będę się posługiwał ale naprawdę jestem już zły.. chociaż nie, nie jestem zły. Jestem wkurwio... .
Ale może od początku, kupiłem stradę XT Evo S. Bezszczotka, po 3 jaździe padł regiel, ok, kupiłem następny.
Później padły zwrotnice, ... ok, kupiłem na Ebayu od chińczyka (alu).. plus stalowe zębatki (odbiór, atak, bo też padły).Dodatkowo też kupiłem koła (oryginalne nadawały się już do dryftu - slicki .. ). Na paczkę czekałem 28 dni. W końcu dostałem paczkę, wymieniłem zwrotnicę, zębatki odbiór - atak, nowe ośki, nowe kubki oraz koła. No i tu jest właśnie problem. Po pierwszej jeździe felgi się połamały ... a ja myślałem że wylecę w powietrze. I teraz moja prośba i rozpaczliwe wołanie o pomoc, ... ktoś może mi powiedzieć albo dać linka skąd kupić nowe felgi aby pasowały do tych opon?? ( http://www.ebay.pl/itm/331089942066?ssP ... 1497.l2649 ) . Wiem że te koła są większe niż oryginalne, ale model + nowa obudowa wygląda zaje..fajnie w mojej ocenie.
Fotki: https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

Na te chwile wkurw... się na tą *****.. skarbonkę i proszę o linka albo pomoc gdzie i jakie felgi kupić aby pasowały pod te opony i nie padły przy pierwszym skoku albo upadku na koło ...

Z góry dziękuje za pomoc i zrozumienie...

Aha, jeśli ktoś mnie ma tutaj zjechać albo dawać teksty typu "trzeba było kupić Traxass i inne marki" to proszę... darujcie sobie i nie piszcie nic. Dzięki

Zniechęcony ...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N cze 29, 2014 2:16 am 

Rozumiem twój "ból" ale kupowanie chińczyków po jak najniższych cenach niestety niema wiele wspólnego z trwałością, wystarczy popatrzeć na tą felgę, cienkie ranty i szprychy do tego pewnie jakość plastiku mówią same za siebie, lepsze felgi to pewnie koszt od 50 w górę

Reely Carbon Fighter BL 1:10
inne: Ansmann Carson Jamara Kyosho Reely TeamC Traxxas Tamiya

PostNapisane: N cze 29, 2014 10:09 am 

Jak masz zamiar skakać to kup sobie pełne felgi http://hpiracing.com/pl/part/3091
Ale czy będą pasowały to ja nie wiem.