krzychu napisał(a):
Dzieki oski za odpowiedz , wgl dzieki wszystkim ze pomagacie nowym na forum
Drobiazg

Rok temu sam zaczynałem przygodę z RC i wiem jak to jest mieć masę pytań i słyszeć non-stop 'wygoogluj sobie odpowiedz' albo "temat był poruszany xxx razy - użyj opcji szukaj" Jak masz pytania - zapraszam na PW

rc-team.pl napisał(a):
Porkej w nagrode zespol rc-team przygotowal dla ciebie prezent niespodzianke w postaci najwiekszej lopaty.
Pozdrawiamy
To ja się wolę nie chwalić kiedy wypadają moje, ale baaardzo blisko tej daty - jeszcze dostanę jako prezent niespodziankę traczkę
qwerty93 napisał(a):
Z własnego doświadczenia wiem, że jeżeli chodzi o pogodę na Onecie i o spoty to nie idzie to w parze.
Jak chcesz wiedzieć dlaczego przeczytaj sobie kilka wcześniejszych stron tego tematu.

Chrzanić pogodę, ważne żeby się spotkać i pośmigać!
rc-team.pl napisał(a):
Chcac uprzedzic nieco fakty i dac mozliwosc przygotowania sie psychicznego i fizycznego kazdemu, chcielismy zapropoowac wszystkim off road w czwartek tj 5 sierpnia na magnolii.
Ostatnio udalo nam sie nawet przygotowac cos na ksztalt toru, nie ma co ukrywac ze wymaga dopracowania ale jeśli pojawimy sie wszyscy to powinno pojsc sprawnie i zwawo.
W tym momencie planujemy oczyscic teren z kamieni na jak najwiekszej powierzchni ( co juz czesciowo sie udalo ), i wyznaczyc trase ograniczajac ja grubymi rurami kanalizacyjnymi badz jakimikolwiek aby trasa byla przejrzysta i jasna. Myslimi takze nad prymitywnym podestem

Wszystko stopniowo przy zaangazowaniu kazdego powinno sie udac.
Czas przestac narzekac ze nie ma gdzie jezdzic tylko wziac sie za to w miare naszych mozliwosci.
Proponujemy zabrac w miare mozliwosci oczywiscie kto jest w stanie ze soba jakies lopaty , grabie , haki cos czym bedziemy w stanie ogarnac ten teren z kamieni i przygotowac go pod tor.
Juz slyszelismy teksty ze to amatorka, ale jak narazie nie widzimy lepszych propozycji ani zaangazowania.
Dawajcie znac kto ewentualnie moze byc , kto nie moze a komu pasuje inna data i godzina. Dopasujemy wszystko tak aby pojawilo sie jak najwiecej ludzi
gg zawsze czynne: 2689527
Zapraszamy
zespol rc-team.pl
Pozwolę sobie uzupełnić powyższe - aby powstał ten tor, potrzeba zaangażowania
KAŻDEGO z nas - jeśli wszyscy wyjdą z założenia że jakiś 'murzyn wybuduje mi tor, a ja sobie pośmigam' to naprawdę nic z tego nie wyjdzie - dlatego proponuję aby każdy w miarę swoich możliwości wpadł z przysłowiową łopatą, grabiami, szpadlem, wiadrem albo co też mu wyobraźnia podpowie
Dla zachęty link do fotek toru w innym mieście
http://www.tor.fora.pl/tor,9/mapka-itp,8.html z:)
pozdrawiam i do zobaczenia w czwartek!