Lesław Zaremba napisał(a):
Abram jeśli chcesz być taki ę,ą to napisz,że w Kłodzku padał deszcz i wielu zawodników nie startowali,byli też tacy,którym regulatory poodmawiały posłuszeństwa.Fadke miał drugi model w wersji przeciwdeszczowej....Ja też rozmawiałem w jego ojczystym języku na temat regulatorów i sam powiedział,że LRP jest poza konkurencją....
Abram byłeś w czarnej....diurze i widziałeś szlam....
Ps.jak się okazuje regulator GM jest taki,że nawet tak doświadczony zawodnik jak Denis popsuł go.Wniosek jeden,lepiej G.... M nie ruszać.
Dorgi Lesławie, tak padał deszcz i było fajnie. Sobota była ciekawym doświadczeniem.
Tak Filipowi odmówił ponieważ mimo wielkiego doświadczenia twojego i jego daliście ciała z zabezpieczeniem przed wodą i nowy
Nosram się utopił

co za wielka strata, jedne zawody i regiel za 200 euro jak nie lepiej na śmietnik

Ja miałem 1 model, zabezpieczyłem i pojechałem od początku do końca, bez tak
drogocennej nauki jak wasza

Pod raincoverem parę kropel

i to zrobiłem Ja, laik, bez doświadczenia, bez pomocy i pytania innych

To że Fadke miał drugi model czy jest jakimś występkiem? Mogłeś i ty mieć drugie podwozie

Polecam poszukać w google hasła raincover tc5 i wyskoczy strona gdzie underbody/raincover jest dostępne
dla dużej ilości podwozi (
http://www.slipstreamrcshop.co.uk/electric/index.php )
Ja z Dennisem rozmawiałem po English (forma uproszczona) i doszliśmy do wniosku, że
DLA NIEGO AKTUALNIELRP jest najlepszym rozwiązaniem (odpowiednie słowa wyboldowane, żebyś zrozumiał wypowiedź).
Dennis go popsuł/nadpsuł, nie był w stanie go ustawić/zresetować i tyle, mi też czasem się zdarza, kiedy mam ciśnienie
czasowe i GM jakoś tak nie chce zaskoczyć, ale wolę GM gdyż palę silnik, a nie regulator LRP (drogocenna nauka).
Lesław jesteś taki ĘĄ

mówisz/piszesz to co jest tobie wygodne, nie podajesz głębszego tła, czystej rasy polityk

m.
ps: Dodatkowo przypominam Adminowi Markowi, kasujesz posty, bądź konsekwentny, zarzucaliście takie "złe" działania na forum gdzie
Jan Matukin rządzi, a tu widzę, uczymy się od najlepszych