Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 30, 2026 3:37 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
PostNapisane: N mar 05, 2006 10:35 pm 

narzekamy, że jest źle, że wiele rzeczy dzieje się bez nas lub że nie robi się czegoś, co jest nam potrzebne, narzekamy, że nie mamy reprezentacji w sekcji. dane zostało zielone światło do stworzenia pod-sekcji on-road (chyba nic nie stoi na przeszkodzie utworzenia osobno pod-sekcji dla elektryków i spalinówek, ale to już odrębna sprawa), żeby wreszcie ktoś z nas, zawodników, reprezentował nasze interesy. w off-road temat podchwycono szybko i tam się coś dzieje. może wreszcie i my powinniśmy się ruszyć? nie brakuje nam przecież ludzi z wieloletnim doświadczeniem zawodniczym, którzy znają się na rzeczy i którzy nadawaliby się do tej roli.

chciałbym prosić, aby zgłaszać w tym temacie kandydatów to podsekcji, jeśli chętni sami się nie znajdują - może widząc poparcie innych dadzą się oni namówić do reprezentowania nas. wydaje mi się, że każda klasa biorąca obecnie udział na zawodach powinna mieć swojego reprezentanta.
moja propozycja na początek - Marek Kusiakiewicz (klasa/klasy e-18 ).

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 5:01 pm 

Moja propozycja : Artur Dzierzecki .I nie mówcie , że już jest w bagusach . I przydałby się ktoś z Warszawy , bo odległość od Chocimskiej (ZG LOK) bardzo ułatwia sprawę . Tylko nie może to być osoba chodząca na pasku u kol. Ciećwierza .

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 6:20 pm 

Lech Pepliński napisał(a):
Moja propozycja : Artur Dzierzecki .I nie mówcie , że już jest w bagusach . I przydałby się ktoś z Warszawy , bo odległość od Chocimskiej (ZG LOK) bardzo ułatwia sprawę . Tylko nie może to być osoba chodząca na pasku u kol. Ciećwierza .

Dziekuję , nie jestem zainteresowany .

Ostatnio edytowano Pn mar 06, 2006 10:18 pm przez Artur Dzierzęcki, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 6:48 pm 

Lech Pepliński napisał(a):
I przydałby się ktoś z Warszawy , bo odległość od Chocimskiej (ZG LOK) bardzo ułatwia sprawę . Tylko nie może to być osoba chodząca na pasku u kol. Ciećwierza .

Z Warszawy, moja propozycja Łukasz Kowalczyk ( jeśli się zgodzi i nie obrazi , jak kolega powyżej ) . Łukasza przedstawiać chyba nie trzeba.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 7:55 pm 

Jak znam życie , to Artur troszkę sobie pojezdzi , i szybko wroci do nas , bo nie ma to jak na asfalcie . :D :D . A bagusem 4WD elektrycznym też jeżdziłem i to ładnych parę lat i Ty dobrze o tym wiesz . :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 9:01 pm 

pewne jest jedno
ze Artur zmienia klasy jak rękawiczki

moja propozycja do sekcji elektrykow: Łukasz Kowalczyk

jest to TOPowy zawodnik DTM i E12

bedzie sie troszczyl o sport na najwyzszym poziomie
osobiście jezeli bedzie potrzebowal mojego wsparcia moze na to liczyc

dziekuje

PostNapisane: Pn mar 06, 2006 9:23 pm 

Rafał Piesio napisał(a):
moja propozycja na początek - Marek Kusiakiewicz (klasa/klasy e-18 ).

ja także

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 10:21 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
pewne jest jedno

moja propozycja do sekcji elektrykow: Łukasz Kowalczyk

jest to TOPowy zawodnik DTM i E12

bedzie sie troszczyl o sport na najwyzszym poziomie
osobiście jezeli bedzie potrzebowal mojego wsparcia moze na to liczyc

dziekuje

Jedno jest pewne
Artur nadal jest CZYNNYM zawodnikiem. :lol:
Podziekowalem Wam przecież

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 11:07 pm 
Odpowiedż dla Pana Lecha Peplińskiego .Prepraszam ale produkcją pasków się nie zajmuje.
Wracając do tematu to ja przedstwiłem pomysł utworzenia Podsekcji oraz żeby predstawiciele weszli do władz Sekcji.Problem w tym żeby znależli się chętni do działania .Tak jak pisałem wcześniej odbędzie się spotkanie w Łomiankach do tego czasu można wykorzystać Forum do komunikowania i wyrażania spraw które wymagają określenia lub zmian.

Po raz setny będe podkreślał że będziecje mieli taką władze w Sekcji jak sami ją stworzycie.
Rolą LOK-u jest zabezpieczenie finansów na potrzeby modelarstwa które uzgadniają reprezentancji poszczególnych Sekcji na posiedzeniu CKMLOK które odbędzie się na początku kwietnia.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 11:40 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Odpowiedż dla Pana Lecha Peplińskiego .Prepraszam ale produkcją pasków się nie zajmuje.
Wracając do tematu to ja przedstwiłem pomysł utworzenia Podsekcji oraz żeby predstawiciele weszli do władz Sekcji.Problem w tym żeby znależli się chętni do działania .Tak jak pisałem wcześniej odbędzie się spotkanie w Łomiankach do tego czasu można wykorzystać Forum do komunikowania i wyrażania spraw które wymagają określenia lub zmian.

Po raz setny będe podkreślał że będziecje mieli taką władze w Sekcji jak sami ją stworzycie.
Rolą LOK-u jest zabezpieczenie finansów na potrzeby modelarstwa które uzgadniają reprezentancji poszczególnych Sekcji na posiedzeniu CKMLOK które odbędzie się na początku kwietnia.

Czy może Pan podać do publicznej wiadomości dane dotyczące budżetu jakim dysponuje LOK na organizacje imprez modeli samochodów ??

Myślę, że nie będzie z tym większych problemów. Duże przedsiębiorstwa typu ORLEN, PKO, PZU podają do publicznej wiadomości dane dotyczące wydatków, przychodów itd.

z góry dziękuję za wyczerpującą odpowiedź

Jacek Żurek

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 11:59 pm 
Witam. Tą informacje otrzymają członkowie CKMLOK na posiedzeniu w kwietniu.

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 07, 2006 1:46 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
pewne jest jedno

Artur zmienia klasy,ale dzięki temu poszerza spektrum wiedzy modelarskiej...

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 07, 2006 7:14 pm 

Do pana Zbyszka Ciećwierza : Żeby było dobitniej i bardziej zrozumiale , to ;pasek zastapię smyczą; Na smyczy Panie Zbyszku , na smyczy . :D

Czy mamy rozumieć , że skład dzisiejszej Sekcji to jest nasz Wybór ? To proszę przedstawić protokół z tych wyborów .!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli dobrze pamiętam , to naszym wyborem na Komandora Sekcji był kol.Jerzy Oleńczak .

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 07, 2006 7:18 pm 

I zawsze można się było dużo nauczyć od Niego .W jakiej klasie by nie jeżdził , zawsze był jednym z najlepszych , jeżeli nie najlepszy . Mówię o Arturze . I nie pamiętam drugiego takiego chętnego do pomocy .

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 07, 2006 8:14 pm 

Witam Wszystkich.

Mam prośbę : NIE ZRÓBMY " AWANTURY " W TYM TEMACIE. Spotkanie w Łomiankach " za pasem" , jeśli mamy zrobić zmiany i wybrać swoich przedstawicieli do sekcji, proponuję na tym się skupić. To miał na celu Rafał rozpoczynając TEN POST.

Pozdrawiam

Robert Goś

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona