Witam wszystkich użytkowników. Wiem że temat był wałkowany setki tysięcy razy natomiast czytałem co wybrać na rc-forum jest 108 stron przeczytałem około 30 patrzyłem i czytałem i nadal nie wiem jaki model jest najlepszy na początek RTR do 1800zł. Ludzie chwalili castera zx1.5 natomiast zauważyłem, że w wielu sklepach został wycofany ze sprzedaży i jest to dziwne, co do HPI już wiem,że są mało wytrzymałe i drogie w utrzymaniu, jammin mówią, że dobry ale starsza konstrukcja jak i również każdy chwali Hyper st ale też mówią ,że już starsza konstrukcja mnie konkretnie interesuje 1/8 spalina RTR model który dla nie doświadczonego użytkownika modelu RC nie rozsypie się po kilku jazdach traggus lub baggus obojętnie oraz dostęp do części bo pewnie kiedyś chciałbym wystartować w zawodach więc model również będzie można do nich przystosować, w grę wchodzi tylko spalina ze względu na moją miłość do motoryzacji

wiem,że będzie trzeba dokupić grzałkę świecę termometr itp z tym się liczę oraz wiem, że spalina padnie po ok 15 l z tego co wyczytałem z tymi kosztami też się wiąże. Tak więc drodzy i doświadczeni koledzy pomóżcie dziękuje i Pozdrawiam Mateusz Proszę o pomoc