Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 4:45 pm

Autor
PostNapisane: Pt lut 10, 2012 8:58 pm 

Witam
Zakładam tu temat ponieważ nie mogę gdzie indziej założyć tematu i nie wiem czemu
Dobra przechodzę do setna :) potrzebuje małej pomocy w wyborze modelu ponieważ mam dylemat czy wybrać Asso czy Gs Racing ?
Miałem już Asso MG T4.6 niestety zle skończył u mnie (za delikatny był) miałem RC8B (prawdziwy czołg ) ale sprzedałem go bo kupiłem sobie model OFNA Jammin X1X CRT PRO model był bardzo fajny miał bardzo małe luzy fabryczne na napędzie i układzie kierowniczym (mniejsze od Asso RC8B)
Ale sprzedałem go ponieważ miał on już przejechane 18 litrów paliwa i był problem z dostępnością części do niego
No i też miałem parę modeli firmy CEN ale niestety modele tej firmy były za delikatne dla mnie :)
Teraz stoję przed wyborem modelu na nowy sezon , oto one:
http://modele.sklep.pl/product_info.php ... ts_id=5387
http://modele.sklep.pl/product_info.php ... ts_id=8609
No i najważniejsze pytania do posiadaczy tych modeli
Jak z wytrzymałością i fabrycznymi luzami tych zawieszeń bardzo mi na tym zależy bo nie lubię jak model rozsypuje się z byle czego i ma duże fabryczne luzy
Modele u mnie nie mają lekkiego życia ponieważ lubię szybko śmigać wysoko skakać i chce startować w zawodach
Model będzie wyposażony w silnik elektryczny lub spalinowy jeszcze się nad tym zastanawiam ale jak będzie to elektryk to na 4S
Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość