Wiktor, zgadzam się z Tobą. Nauczyłem się już wywalać łożyska, ale jak pewnie pamiętasz miałem spore problemy z pewną firmą łożysk, co skutkowało tym, że nie byłem w stanie finału przejechać... Niektóre łożyska wytrzymują dużo więcej a kosztują tyle samo. Właśnie takich szukam

Jeśli chodzi o moją cierpliwość to, jak słusznie zauważyłeś, to nie jest problem

Nawet powiem inaczej - specjalnie zorganizowałem sobie wysyłkę tak, żeby przypadkiem nie zdążyła dojść tutaj przed sesją! To skończyłoby się oblaniem!
Przyznam, że nie słyszałem nic o tych łożyskach POLTECH. Jak się sprawują?
Dzięki Marek za link. Na tą chwilę nie chcę kupować gotowych zestawów, bo część łożysk z mojego Losi będzie pasowało do nowego sprzętu więc musiałbym mieć możliwość "konfiguracji" takiego zestawu a jeszcze nie znalazłem takiej opcji. Tak czy inaczej jak przetestujesz, napisz tutaj co to jest warte bo na pewno nie jestem jedyną osobą, która ma dylemat odnośnie łożysk

A jeździł ktoś z Was na TKO? Ja miałem wprawdzie nieszczególnie przyjemne doświadczenia związane z ceramikami w silniku, ale z kolei bardzo pozytywne jeśli chodzi o ich łożyska do sprzęgła.