Witam
Też mam model Mad Rat i jak na razie jestem z niego zadowolony, tworzywo z którego są wykonane części wygląda na solidne i twarde, tak samo jego konstrukcja. Ze składadaniem też nie było problemów, jedynie z amortyzatorami, trzeba je troszkę uszczelnić w miejscu gwintu zamykającego ale to nie problem. W modelu niema tęż łożysk kulkowych w zestawie, ale zato są samosmarujące tulejki z brązu (contantain oil ball bearing), fajny wynalazek, bo w metalu są uwięzione pęcherzyki oleju i wraz z ich zcieraniem same się uwalniają.
Cytuj:
Więc, czy miał może ktoś do czynienia z tymi modelami? Jaki może byc powód, że są tak tanie

?
myślę że firma Ansmann jest rozwijającą się firmą w Polsce i jak na razie dąży do zdobycia większej popularności i zaufania (jak np. hpi) żeby to osiągnąć chce sprzedać jak najwięcej produktów, niekoniecznie w wielkiej cenie.Myślę że zapowiada się całkiem udana firma (jak na razie tania). Teraz szukam do modelu jakiejś apki i reszty wyposażenia rc. Może wy coś zaproponujecie? Coś taniego nie zależy mi zbyt na super osiągach.