Będąc właścicielem FF mogę Ci go polecić ze względu na dosyć dużą wytrzymałość oraz niskimi cenami części jak również samego modelu.
Kiedy wymienisz w nim opony na inne, autko dobrze się prowadzi, choć przełożenia w nim są przystosowane do driftu przez co model ma duże przyśpieszenie,a mniejszą prędkość. Na tych przełożeniach przy zbyt gwałtownym dodaniu gazu autko startuje (nawet na oponach od baggusa - w moim przypadku

) z piskiem opon, ale jest do opanowania.
Regulator jaki jest w nim zastosowany obsłuży silniki do 17 zwoii także ten saturn 20T spokojnie da radę.
Przy tym modelu raczej nie licz na 2.4GHz, bo takie zestawy są drogie,a i pewnie nadajniki i odbiorniki w nich nie są najwyższej jakości - więc po co przepłacać?

Ja mam 27MHz i spokojnie mi wystarcza przy odległości ponad 90m - przy dobrze naładowanych akumulatorach(oczywiście w nadajniku).
Co do zawodów to się nie wypowiem, bo sam nie biorę w nich udziału, ale czytałem, że tym modelem można bez problemu startować w jakie tam klasie, tylko trzeba wymienić oryginalny silnik na bodajże saturna 20T.