Siemka

Muszę Ci powiedzieć, żebyś w szukajce wpisał sobie tematy z moim nickiem. Dużo tam znajdziesz

Niedawno właśnie też napisałem pierwszy temat i jest tam naprawdę dużo pojęć wyjaśnionych. Poza tym jest tam również o tym jaki modele wybrać, bo szukałem czegoś podobnego...

Dodatkowo
TUTAJ masz słownik i parę poradników RC.
A teraz coś konkretniej... Ja miałem podobny budżet. Ale w miarę większego zainteresowania modelami, pisząc nowe tematy itd. (czytając moje tamaty dowiesz się o co chodzi

) postanowiłem dołożyć jeszcze 300zł i kupić już w miarę porządne do domowego użytku model, ładowarkę, pakiet itp. W końcu za zestaw zapłaciłem ok. 800zł (I MÓWIĘ CI WARTO JEST DOŁOŻYĆ I POCZEKAĆ!

). I już ci mówię co kupiłem... Model
HPI E-Firestorm patrząc na twoje wymagania, by pasował, gdyby nie 2WD :/ Ale jeszcze raz zachęcam do poczytania moich tematów i tam na pewno się dowiesz dlaczego mój wybór padł na niego. Poza 2WD dostęp do części jest. Mało awaryjny. I możliwość bezszczotki i jakiegoś tam tuningu też jest

Co do ładowarki poleciłbym Ci to co mi polecali, czyli [urlhttp://allegro.pl/item968441000_ladowarka_turnigy_accucel_6_nowa_wyprzedaz.html]Turnigy Accucel 6[/url]. Jak na domowe potrzeby jest to wspaniała ładowarka

Teraz bardzo potaniała. A pakiet, to wszyscy LiPo polecają, jeżeli się boisz (jak nie wiesz o co chodzi, to wystarczy w szukajce wpisać LiPo i już będziesz mógł ogarnąć

) to ja np. teraz właśnie zamawiam LiFe (o wiele bezpieczniejsze ogniwa, troszkę droższe i różniące się napięciem od LiPo) firmy Turnigy.
LiFe 4500mAh No i te aku to do Firka by pasował i do strady.
No dobra to ja kończe na razie mój wywód

Pisz więcej pytań, a starsi starzem ode mnie Ci pomogą

:D:D