Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 5:32 am

Autor
 Tytuł: Seben Racing!
PostNapisane: So mar 22, 2008 8:41 pm 

Witam wszystkich!
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie kupno zdalnie sterowanego modelu z prawdziwego zdarzenia. Niestety jestem kompletnym amatorem jeśli chodzi o "profesjonalne rc". Ale do rzeczy:
Myślę, że najlepszym wyjściem (najtańszym :P ) będzie sprowadzić autko zza granicy... Na przykład ze Stanów (w związku z rekordowo niskim kursem dolara) lub z niemiec idąc w ślady niektórych rodaków sprowadzających stamtąd swoje "nowe" bmw i golfy II ;) Przeglądając Ebay.pl (szukając po całym świecie) trafiłem na austriacką firmę Seben Racing. Nie byłoby w jej modelach chyba nic nadzwyczajnego (nie wiem, bo się nie znam), gdyby nie jakość wykonania i oryginalność pojazdów. (Muszę przyznać, że się zauroczyłem). Firma z tego co widzę specjalizuje się w nitro on - road i wydaje mi się, że produkuje niezły sprzęt po przystępnej cenie.. Oto przykłady ich aukcji:

Chrysler 300c - mój ulubieniec (oryginalna buda :) )

350Z

Mustang "Tokyo Drifter"

Mustang GTR - Ciekawy design... :)

Co prawda ja osobiście poluję na nitro off - road, ale tak mnie zachwyciło wykonanie, że aż musiałem wkleić to na forum... Nie obrazicie się, prawda? Może komuś mój post pomoże. ^^
A do bardziej doświadczonych użytkowników.. Czy tymi modelami dało by radę ścigać się na zawodach ? (tak z ciekawości, moje podłoże nie nadaje się na on-road :) ).
Pozdrawiam, Pass.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość