Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N maja 03, 2026 12:06 pm

Autor
PostNapisane: N wrz 02, 2007 2:05 pm 

Witam

Jako iz nie mam jeszcze uprawnien do postowania w dziale Drifting zmuszony jestem zadac to pytanie tutaj. Chcialem prosic o jakies dobre ustawienia sprinta 2 pod drifting, mam silniczek nosram Tornado SS3 17x1 jak sie nie myle i przelozenie ok 7:1, do tego kola do driftu i chcialem zapytac jakie lepsze bylo by przelozenie (po ile zebow dac na atak i ile na odbior) tak zeby na polowie gazu mniej wiecej ciagnac drifta juz i miec jeszcze troche zapasu mocy bo czuje czasem ze brakuje mu tych 100KM wiecej 8) i ustawienie zawieszenia (nie twarde bo to wiem tylko na ktore dziury najlepiej wkrecic amortyzatory i ile mm podkladek wstawic do utwardzenia)

jak macie jeszcze jakies ciekawe lecz konkretne (a nie tylko twarde miekie, zryw itp ogolniki) sposoby ustawienia auta to bardzo prosze o napisanie, poniewaz w dziale drifting jest juz podobny temat lecz nie doczytalem sie zadnych konkretnych rzeczy, (wszyscy pisza zbyt ogolnikowo) chcialem przeprosic o wznawianie tematu itd :wink:

PS. chcialem dodac ze nie posiadam zadnych zamiennych zebatek jeszcze do sprinta dlatego prosze o konkretne ilosci zebow na atak i odbior gdyz przymiezam sie do zakupu i nie chce kupic niepotrzebnych pozniej rzeczy

z gory dzieki wszystkim za odpowiedzi!! :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość