elOGRODO napisał(a):
Cześć.
Ano tak się składa, że posiadam dokładnie ten model, co ciekawe kupiony dokładnie w rc-team (tutaj pozdr dla ekipy ze sklepu).
Auto jeździ dobrze, bardzo stabilnie i zwrotne. Testowane versus E-Revo na MM i prowadzi się zdecydowanie lepiej, przy skrętach jest do opanowania.
Sorki ale porównałeś dwie różne klasy. E-Revo z założenia konstrukcyjnego mieści się w MT, natomiast K8T to Truggy.
Zakładam że każdy MT prowadzi się gorzej niż Truggy.
Do tego w E-revo BL masz zdecydowany nadmiar mocy wiec nie dziwi że przy fabrycznym setupie jest ciężki do oponowania ale tu myślę więcej mogli by napisać fachowcy od E-Revo.
Co do combo w K8T to z pewnością jedzie 50 km/h - ale szału nie ma.
vic_firth napisał(a):
To ja może powiem tak. Pamietaj, że świat staje sie coraz mniejszy i kupowanie części za granica to nie problem. Ja ściagam części do Hypera ze sklepów w stanach, ebay'a niemieckiego, angielskiego. Przesyłka ze stanów kosztuje mnie 5$, czyli mniej niż koszt przesyłki w większości polskich sklepów i mam ją w pięć dni od zamównia u siebie. Z wysp, przesyłka kosztuje mnie ok 20zł, a części kosztują mnie połowę tego, ile zapłaciłbym w polskim sklepie.
Marek akysz.... takie herezje pisać na polskim forum, ale z tym kosztem wysyłki polskich sklepów to masz rację. Dodam od siebie że są też takie które nie wysyłają zamówień poniżej 50 zł
Bo co to za klient który chce same uszczelki, czy śrubki kupić - komu by się chciało pakować to w kopertę i priorytetem za 5 zł wysłać.
Co do serw to polecam Multipexa na skręt 65129, na gaz (jeśli ktoś obstaje przy nitro lub konw. Tekno) 65131, - trzy sezony u mnie już są i trzymają się nadal dzielnie.