Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So maja 02, 2026 6:13 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: N lis 07, 2010 3:52 pm 

Nadal brałbym truggy. :D Miałeś okazję być gdzieś na zawodach? To są największe emocje z tego hobby. Jazda po polu / pod blokiem się znudzi. Zawody nie. Szybko się o tym przekonasz. ;)

Jak kupowałem moją pierwszą spalinę (właśnie tego 8ight-T'a) to też mówiłem: "Zawody? Może kiedyś". Model do mnie przyszedł, dotarłem silnik i od razu pojechałem na zawody. Od tego czasu nie jeżdżę nic poza treningami (na torze) i zawodami.

Nie wiem jak to jest z Revo ale skrzynie biegów w modelach lubią się psuć (tak czytałem na forach, słyszałem od kolegów i widziałem na zawodach) a to kolejny argument przemawiający za wyborem truggy (brak skrzyni).

Jeśli jesteś nastawiony na jakiś pseudo-trial albo inny ciężki teren to bierz Revo (nada się też do zabawy na torze - podkreślam zabawy, bo wszystko wskazuje na to, że klasa MT odchodzi ze świata zawodów) w przeciwnym wypadku truggy. Weź po uwagę to, że truggy w cięższym terenie też poszalejesz! ;)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N lis 07, 2010 8:22 pm 

Przeczytaj ten temat: viewtopic.php?f=24&t=50733 . Miałem taki sam dylemat jak Ty tylko ja chciałem elektryka. Mam nadzieje że pomoze Ci to podjąć decyzje.

GG: 10157876

PostNapisane: N lis 07, 2010 9:09 pm 

Również polecam modele wymienione przez kolege Donata i dodałbym jeszcze Kyosho ST-RR. Na takiej półce jakiego byś modelu nie kupił będziesz zadowolony. Ja również kupując model mówiłem sobie , że pojeżdżę sobie pod domem, czasami wybiore się na tor, a zawody to kiedyś. Po tygodniu pojechałem na zawody i wierz , że teraz innej jazdy nie ma . Albo zawody , albo tor [treningi] :D. Zakup lepszego podwozia jest dobrą inwestycją. Kupisz taki model i możesz zacząć jeździć nim koło domu, a później zacząć rozwijać się na torze. :D
Pozdrawiam

PostNapisane: N lis 07, 2010 9:12 pm 

olinpus napisał(a):
Przeczytaj ten temat: viewtopic.php?f=24&t=50733 . Miałem taki sam dylemat jak Ty tylko ja chciałem elektryka. Mam nadzieje że pomoze Ci to podjąć decyzje.

sorry, ale przeczytałem od dechy do dechy i nie znalazłem rozwiązania :(

to były trochę dywagację na temat wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy
a Ty co w końcu wybrałeś?
bo tego już nie napisałeś.

PostNapisane: N lis 07, 2010 9:20 pm 

Pisałem wcześniej że zdecydowałem się na Xray`a XT8 ale Xray XT8, OFNA Jammin x2, x1, Team Losi 8ight t, mugen mbx6t, Kyosho ST-RR, asso RC8T i inne to te same modele. Róznia się nazwa. Zawodnicy osiągaja na nich dobre wyniki. Który wybierzesz zalezy od Ciebie.

GG: 10157876

PostNapisane: N lis 07, 2010 9:47 pm 

Różnią się wieloma elementami, ale każdy z producentów zadbał o model i każdy jest dokładnie i precyzyjnie wykonany. Którego z tych modeli nie kupisz będziesz zadowolony. :D
Pozdrawiam

PostNapisane: N lis 07, 2010 10:00 pm 

olinpus napisał(a):
Pisałem wcześniej że zdecydowałem się na Xray`a XT8 ale Xray XT8, OFNA Jammin x2, x1, Team Losi 8ight t, mugen mbx6t, Kyosho ST-RR, asso RC8T i inne to te same modele. Róznia się nazwa. Zawodnicy osiągaja na nich dobre wyniki. Który wybierzesz zalezy od Ciebie.

Sprawdź PM.

Tytuł: 成功一半
PostNapisane: Wt lis 09, 2010 8:16 am 
“喂,约克,这次约会成功了吗?”

“可以说,成功一半。”

“是什么意思?”

“这次是我去了,她没去。”

“啊!”
CM&M
UNION
如烟

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2