Cześć
mam e-firestorma zwykłego szczotkowego ale dałem mu bezszczotke (najtańszą na rynku chyba) Ezrun. do tego dokupiłem Li-pol Zippy-flightmax
http://www.allegro.pl/item721222717_zip ... hodow.html i naprawdę fajnie sie smiga :]. Regulator jest programowalny (w zestawie jest programator) nie musisz się bawić z zewnętrzne zawodne cut-offy albo ciagle monitorowac napiecie monitorkami które są przeznaczone do helikopterów)
Ostatnio przeprowadziłem test na szybkość.
na oryg. zebatce i bezszczotce ezrun 35a + silnik 4300kv 9t udało mi sie rozpedzić go do 54km :].
Test wykonałem na gładkim asfalcie nie pochyłym w żadną stronę :]. oczywiscie pomiar wykołaem za pomocą samsunga omnia z gps.
mi tam taka predkość wystarcza.
jesli chodzi o 2wd na łodzkim torze naprawde przyjemnie sie jeździ. (przeskakuje sie dużo dalej na hoopce niż spalinowym traguusem i porównywalnie ze spalinką bagusem :] )
na zakrętach go troche miata wiec tam niestety modele z napedem na 4koła i centralnym dyfrem mają przewagę

.
pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem
EDIT:
No i częsci
Ostatnio poszedł rear axle ( część groszowa bo 2szt kosztuja 30zł) wie c wsiadam w samochód i po 30min już mogę dalej jeździc i cieszyć sie nową częscią. Właśnie tu Hpi ma przewage nad traxxasem przynajmniej u mnie włodzi ( tam gdzie mieszkasz może mają magazyn centralny traxxasa :].