Może troche OT, ale ja mam TA-05 (takie same śruby i podobne dyfry, tylko na paski) i nawet przy MM7700 nigdy śruba mi nie poszła, a nie raz pękła obudowa, poszedł kielich, albo kiedyś raz stopiły się kielichy z obudową (od tarcia i kręcenia bączków na starych oponach

), więc tak naprawdę śruba wygląda tu na jedną z mocniejszych w i tak słabych Tamiyowskich dyfrach.
Może po prostu Konradzie za mocno/za słabo lub źle skręcasz dyfry, może do nakrętki gwint wchodzi pod kątem albo nie smarujesz smarem do dyfrów kulkowych, nie wiem co jeszcze może być źle. Albo trafiły Ci się wadliwe dyfry bądź/i śruby
A ja też się zareklamuje: TA-05
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=38844 wprawdzie samo podwozie, co nie znaczy, że nie mogę skompletować zestawu RTR

I do 650 zł to nawet może się uda podstawowy RTR złożyć. Ja jesteś zainteresowany to pisz gg 1270032 albo PM
TA-05 to model podobnej klasy (może trochę lepszy) od TB-02. Jest dużo lepszy od TT-01, E-10, po prostu pływa po drodze przy każdym silniku. Mogę szczerze powiedzieć, że jest to jedno z lepszych podwozi plastikowych w niedużej cenie.
TT-01 niestety przy silnikach poniżej 17t szczotkowych zamienia się w klekota i we Fiata 126P z silnikiem od Ferrari

Tzn. rzuca nim niemiłosiernie na boki, wyciera się wiele części, które nie powinny się wycierać, pomimo dodatkowych łożysk, sam sprawdzałem

Poza tym plastikowe półośki nie lubią dużych obciążeń i ostrej jazdy. I poczciwa TTtka zaczyna się rozsypywać już po kilku(nastu) jazdach na mocnym silniku.
Pozdrawiam.