Michał Karpiński napisał(a):
:lol:
Wow, ja też nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie, bo odpowiedz "może nawet przyjadę za darmo"

zapewniam iż nie jest odpowiedzą jaką chciałby otrzymać jakikolwiek organizator
Co widzę że inne tematy się urwały to trzeba coś napisać

kolejny post, i licznik bije;-)
Tak przedstawię wizje w przeciwieństwie do Pana i nie bedzie się ona opierała na tekstach w stylu "może nawet przyjadę za darmo"

a może nie

Michał takiej odpowiedzi udzielił Ci Adam.Każdy Klub na sercu którego leży rozwój modelarstwa powinien mieć swoje AMB.Ale Klub ,nie grupa 5,6 kolesi,którzy nazwali się klubem i organizują zawody raz w roku dla własnej satysfakcji.Tacy niestety muszą szukać AMB do wypożyczenia.Nie jest celem na razie zorganizowanie Klubu w każdej wiosce. U Was w Murowanej są ludzie zainteresowani nie tylko Off-road.Klub może powstać jako jedna organizacja w regionie np.Klub Wielkopolski skupiający na razie w okresie przejściowym ludzi z różnych miast.Zresztą nie ma też przeciwwskazań żeby człowiek z Olsztyna należał do Klubu w Murowanej.Do RC Wrocław należą osoby nie tylko z Dolnego Śląska.Jeśli jednak ambicje są do tworzenia pojedynczych struktur to przynajmniej trzeba się dogadać.Co do jeżdżenia na zawody za darmo to na pewno wszystkie organizacje z Dolnego Śląska działające dla dobra regionu mogą liczyć na Naszą pomoc w kwestii AMB.Oczywiście nie w sytuacji kiedy zawody będą pod patronatem np.LOK czy OSM.Oczywiście taki organizator w porozumieniu z nami będzie musiał zapewnić obsadę sędziowską (nie koniecznie z papierami).