Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 8:16 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
PostNapisane: Pt sty 14, 2011 9:41 am 

To chyba ja napisałem nie jasno i Pan nie zrozumiał.Nie wiem po co Pan poruszył kwestię kupy Toy-toyu i DMC.
Ja napisałem jednoznacznie,że mamy przepisy czy mądre czy głupie ale powinniśmy się do nich stosować.Pan to pewnie wie bo DMC jest Panu bliższe po przez przynależność.Ale jeśli u Nas zawodnicy podważają decyzje sędziego w sposób nieprawidłowy (nie poprzez protest),albo teksty typu Panie Janku.... to będzie taki syf.Było podobnie w Lublinie w kwestii ważenia (w tym momencie powinien Pan uderzyć się w piersi).
Jeśli LOK nie jest w stanie zapewnić wymaganej przez swoje przepisy,obsady sędziowskiej to takie zawody rangi EMP nie powinny się odbyć.Gdyby sędzia "wywaliłby" kilka razy kogoś z zawodów to też by poskutkowało.Zaraz odezwą się głosy ,że to zabawa...Ale ja uważam ,że zabawa to może być na takich zawodach jak u Nas,ale nie Na EMP.
To wszystko zależy od ludzi i ich "szacunku"do przepisów.Niestety utytułowani klasami sędziowie nie raz wykazali się nieznajomością czy naginaniem,łącznie z łamaniem tychże.Dyscyplina to podstawa.
ps.Nawiązując do Toy-toya to DMC nie określa przepisami zakazu srania na deskę ,a u Nas zdarza się i to nie tylko na deskę ale i na przepisy.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: So sty 15, 2011 6:32 pm 

Lesław,
nie jesteś członkiem Sekcji, ani żaden z Twoich zawodników. Dlatego nie powinienieś zabierac głosu w sprawach, które Cię nie dotyczą.
Skup się na Waszych zawodach, co często podkreślasz i daj spokuj zawodnikom, bawiących się inaczej, niż we Wrocławiu.

PostNapisane: So sty 15, 2011 9:43 pm 

Andrzej Trella napisał(a):
Lesław,
nie jesteś członkiem Sekcji, ani żaden z Twoich zawodników. Dlatego nie powinienieś zabierac głosu w sprawach, które Cię nie dotyczą.
Skup się na Waszych zawodach, co często podkreślasz i daj spokuj zawodnikom, bawiących się inaczej, niż we Wrocławiu.

Andrzej przepraszam ale nie wiedziałem,że sranie na deskę i na przepisy to przywilej członków "Sekcji".W takiej sytuacji wolę rzeczywiście Nasze zawody.
Poza tym to forum jest demokratyczne i w przeciwieństwie do tego" jedynie słusznego ", tutaj można pisać bez obawy przed białoruską cenzurą .Dlatego żyje i nie dogorywa tak jak Wasze.Tak więc nie Tobie dyktować komu i czemu dać spokój .
Ps. szkoda ,że jako Przewodniczący SMS nie wiesz,że J.Starostecki i M.Ogonowski mający aktualne licencje są członkami RC Wrocław.
Jest również wielu zawodników,którzy mają licencje lecz nie opłacili składki łącznie ze mną.

PostNapisane: N sty 16, 2011 2:18 pm 

Jeżeli stanie komuś na deskę i mieszanie go z błotem uważasz za demokrację to gratuluje.
Licencja jest w tedy ważna gdy ma oplacony hologram na dany rok.
Ciekawe dlaczego wymienieni przez Ciebi zawodnicy nie identyfikują się z Klubem RC Wrocław. Może im się nie podoba Twoja demokracja.

PostNapisane: N sty 16, 2011 2:38 pm 

Chciałem przypomnieć że tematem są przepisy techniczne dla klas spalinowych offroad.

Mammoth Racing Concepts - www.mammothrc.pl

lukasz7-92@tlen.pl
kom 607534977

PostNapisane: N sty 16, 2011 3:16 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
To chyba ja napisałem nie jasno i Pan nie zrozumiał.Nie wiem po co Pan poruszył kwestię kupy Toy-toyu i DMC.
Ja napisałem jednoznacznie,że mamy przepisy czy mądre czy głupie ale powinniśmy się do nich stosować.Pan to pewnie wie bo DMC jest Panu bliższe po przez przynależność.Ale jeśli u Nas zawodnicy podważają decyzje sędziego w sposób nieprawidłowy (nie poprzez protest),albo teksty typu Panie Janku.... to będzie taki syf.Było podobnie w Lublinie w kwestii ważenia (w tym momencie powinien Pan uderzyć się w piersi).
Jeśli LOK nie jest w stanie zapewnić wymaganej przez swoje przepisy,obsady sędziowskiej to takie zawody rangi EMP nie powinny się odbyć.Gdyby sędzia "wywaliłby" kilka razy kogoś z zawodów to też by poskutkowało....

Jak najbardziej o przepisach...

PostNapisane: N sty 16, 2011 3:36 pm 

Andrzej Trella napisał(a):
Jeżeli stanie komuś na deskę i mieszanie go z błotem uważasz za demokrację to gratuluje.
Licencja jest w tedy ważna gdy ma oplacony hologram na dany rok.
Ciekawe dlaczego wymienieni przez Ciebi zawodnicy nie identyfikują się z Klubem RC Wrocław. Może im się nie podoba Twoja demokracja.

Andrzej nie strzelaj Sobie w kolano.... Na temat ToY-toya nie ja zabrałem głos.Na temat tworzenia " umów społecznych" powielających istniejące przepisy też nie ja napisałem.Ja napisałem tylko o przestrzeganiu przepisów i o kulturze osobistej.Ale jak widzę nie rozumiesz o czym to było.Tak więc daj "spokój" z komentowaniem.Proponuję zająć się sprawozdaniem z CKM i wyjaśnieniem rozdysponowanych pieniędzy pszez LOK.
Co do przynależności klubowej to kompromitacja na Maxa.Sprawdź listy zgłoszeń na poprzednie i obecne zawody...zanim będziesz ferował wyroki.
Kilku zawodników miało licencje ważne za 2010 rok.Przynajmniej jeszcze trzech.Też tego nie wiesz.Wstyd.
Przecież Twoja działalność jako Prezesa nie może być tylko pasmem kompromitacji.
Ps.Wykup licencji i jej przedłużenie to dwie różne kwoty,co by wskazywało,że licencja też ma jakąś wartość.No chyba,że pieniądze za kartonik ktoś sprzeniewierza.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3