Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Qczywiście ze Forum jest prywatyne ale jeżeli spełnia wiodącą role w Sporcie modelarsakim to powinien panować jakiś porządek ja tylko poprosiłem żeby dyskusję przenieść do postu zamieszczonego 31 marca przez Pana Marka Pleskacza zawodnika startującego w modelach pływających z napędem elektrycznym Nie po to była zamiezczona informacja ( na prośbe P.Artura Dzierżęckiego) ponieważ dyskusja w sprawie informacji jest zbędna. Widzę PANIE JACKU że Pan też podejmuje dyskusję tylko w Pana słowach nie widzę porządku a tylko napastliwośc i chęc dokopania LOKOWI jes to zły przykład dla młodych zawodników zwłaszcza ze pełni Pan funkcię społeczna na Forum RC-AUTO. A teraz proszę o większą odpwiedzialnośc za wyrażanie nie sprawdzonych opini na forum publicznym o tym pamietają nawet dzienikarze którzy mają nieraz COŚ więcej do powiedzenia. Z poważaniem
1. Porządek jest - ale taki jak my (modelarze) chcemy, a nie LOK i PKMS.
2. Jestem ADMINISTRATOREM więc to ja wraz z kolegami ustalamy co jest zgodne z głosem ludzi od tego co jest tylko mydleniem oczu.
3. Na forum jestem ostatnio tylko okazjonalnie. Nie mam czasu. Mam nową prace, więc nie podejmuje już poważnych dyskusji tak jak kiedyś to miało miejsce.
4. Jak bym chciał dokopać LOKowi to zrobił bym to przez swojego pracodawce. Chyba najpoważniejszą gazetę codzienną w Polsce. Nie zawracał bym sobie głowy pisaniem na forum które czyta tylko kilka tysięcy osób. Artykuł napisany w poważnym dzienniku dał by większy efekt niż post na forum.
p.s.
Nawet u mnie w pracy dziennikarze popełniają błędy. Zawsze potem ktoś może napisać sprostowanie. Panie Zbyszku jeżeli pomyliłem się w swoim poście to proszę o poprawienie mnie. Jestem tylko człowiekiem, nie wszystko wiem. Jeżeli nie będzie odpowiedzi - sprostowania do pytań które kierują modelarze to będzie oznaczało ni mnie ni więcej niż to, że ludzie mają racje. Sytuacja zrobiła się bardzo gorąca i chyba czas najwyższy aby wyjaśnić drażliwe tematy. No chyba, że LOK uważa, że nic się nie stało. Mój post nie jest atakiem na LOK. Wystarczy, że inni to robią. Ja nie mam chwilowo czasu na starty w zawodach więc prawdopodobnie będę jednym z niewielu którzy nie wykupią licencji na rok 2005.
Na koniec przypominam, FORUM to nie jest zabawka LOK.
Każdy jest równo traktowany. Zbyszek, Leszek, Krzysiek, Janek - każdy jest tu gościem. Każdy ma takie same prawa i obowiązki.
Z góry dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam licząc na współprace i wysłuchanie głosu ludu