to jest link do servo saver:
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... LXABD7&P=7 oczywiście minimalne przeróbki w sensie dopasowania wkrętow, ale działa znakomicie.
Zdobylem od Pana Wiesława Dzika węglowe długie dźwignie do serw Hiteca-rewelacja, cały komplet za parę złotych są ***** razy lepsze od aluminiowych-leć do arthobby i kupuj, powiedz, że jesteś ode mnie-niech jeszcze poszuka, bo dużo nie miał. W sklepie na Bitwy W-wskiej zakup takie małe metalowe czaskie świnstwa do zamontowania na dźwigni gazu i hamulca (bo teraz jest to u mnie jedna dźwignia) chodzi mi o takie małe walce z kanalikiem poprzecznym mocowane od jednej strony na gwintowanej wypustce z zabezpieczeniem nakrętką samohamującą- przez to świństwo przełożylem cięgła druciane ograniczone z obu stron rurką silikonową lub sprężyną i zabezpieczone malymi walcami na wkręcikach imbusowych. Ale najlepiej to zobaczyć - bo wytłumaczyć cholernie ciężko, a cyfrownki nie mam- tylko komórka z telefonem.. Działa zupelnie inaczej, nawet na starym pojednynczym hamulcu auto staje dęba. A pomyliłem się z tą zębatką 47 T oczywiście jest to 49 T. Nie wiem dlaczego HPI dało mi spur gear 52T