Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 24, 2026 8:49 am

Autor
 Tytuł: Serwis Venoma
PostNapisane: N maja 01, 2011 5:57 pm 

Moje doświadczenie z serwisem gwarancyjnym Venoma w Stanach - może komuś kiedyś się przyda.

Jakiś czas temu zaczęły się rozjeżdżać napięcia na celach w 2 moich lipo Venoma (kupione na TowerHobbies), wiec wymienilem z ich serwisem w USA kilka maili w sprawie gwarancji. Generalnie nie było żadnego problemu, po opisaniu problemu zgodzili się, żebym moje 2 pakiety wysłał do nich i wtedy rozpatrzą wymianę (wysyłka 20zł, gdyby kogoś to interesowało). Jak moje pakiety do nich doleciały, potwierdzili ich wadliwość i obiecali wysłać nowe, jak tylko do nich dojadą (zapowiedziel na 2 miesiące czekania...). Myślę - nie będę tyle czekać, spytałem się, czy mogą zwrócić kasę, albo wysłać coś podobnego. Parę minut później dostaję maila, że mogą mi następnego dnia wysłać pakiety 2S 50C 5000mAh w miejsce moich 30C : D (wartość - 100$ za 50C, gdy za moje 30C zapłaciłem 60$). Nie było żadnego problemu, 2 tygodnie później przyjechały do mnie, cele już w porządku, żadnego rozjeżdżania.

Generalnie ich serwis mogę z czystym sumieniem polecić, trochu gorzej z samymi pakietami, choć 50C po pierwszych jazdach wydają się być lepsze.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość