Szczurek16 napisał(a):
Dawid nie rozumiem tego sformułowania "cisniesz po bandzie i to ostro" a ze zdarzyło mi się popełnić błąd to wystarczyło napisać o co ci chodzi jak przedtem..... na pewno bym z edytował ... I wątpię czy ty jesteś taki wspaniały i nie popełniasz błedów;/
Możliwe, że je popełniam ale wtedy słucham krytyki. Natomiast Ty już niejednokrotnie (mimo, że Ci mówiłem...) "odświeżasz" swój temat po 40 bodajże minutach pisząc jedynie "up".
Niejednokrotnie piszesz posta pod postem, nawet 3 z rzędu, zamiast edytować poprzednie.
Jedyne o co mi chodzi, to byś przeczytał i zrozumiał ten
http://rcauto.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=5037&sid=8ac2a28eb7536132137c35c8c7847b0atemat, by wszystkim na tym forum normalnie się je czytało.
I żeczywiście mam hyba kiepski chumor, bo jak widzę takie żeczy to mi się coś wewnontż pszewraca.
PS. Żeby nie było, że piszę nie na temat poradzę Ci wklepać różne hasła po angielsku związane z torem, skakaniem na podwórku i Waszymi modelami w youtuba. Jest wiele fajnych torów, 2 godzinki przyjemnego oglądania filmików na pewno podsuną dużo pomysłów.