Zazdrośni, mają zamknięte mózgi na wszystko co inne, nowe, nigdy nie mięli żadnej zajawki, nie wiedzą jakie to świetne uczucie i tyle

Są dwie rzeczy które robią tacy ludzie: pracują, albo "melanżują" (co w ich języku oznacza: "nawalić się do nieprzytomności i następny dzień spędzić w kiblu)
Mi często mówią, że jestem jak dzieciak.
"Cały czas bawię się jakimiś "zabawkami", samochodzikami, jakbym miał 10 lat".
A ja po prostu odwracam się i idę w drugą stronę.
Nie ma sensu z nimi o tym rozmawiać, próbować ich przekonać, to nic nie da.
Niech żyją w niewiedzy

PS:
Mam do czynienia z takimi pacanami przynajmniej pięć dni w tygodniu.
Chodzę do prywatnego liceum, więc pewnie domyślacie się jacy tam są ludzie.
Robisz coś czego nie rozumieją, coś innego, więc z ciebie cisną jak tylko mogą.
Nie próbuję im wytłumaczyć po co to robię, zamiast tego krytykuję ich jacy są durni i jak kopiują zachowania jeszcze większych durniów.
Z biegiem czasu sprawia mi to coraz większą frajdę

PS nr.2:
Marek Kiełbusiewicz napisał(a):
Thomassino napisał(a):
Dzisiaj w pracy spotkały mnie niezbyt miłe słowa kolegów którzy wypowiedzieli się na temat mojej przygody z RC.
Mianowicie stwierdzili że kupuję zbędne zabaweczki którymi powinny bawić się dzieci w wieku szkoły podstawowej.
Pokaż im to
http://www.youtube.com/watch?v=jmhlq9n7zF0 i zamkną się na 10 lat
Ja mam sporo znajomych i jeszcze sie nie spotkałem z taką reakcja jak u Ciebie.
Może dlatego, ze w zasadzie każdy z moich znajomych ma jakąś pasję. Większą, mniejszą, drogą, tanią, poważna, mniej poważną i może w tym jest różnica. Nie dziw się, że jeśli ktoś wracając po pracy siada na kanapie z piwem i gapi sie w telewizor zrozumie, to co chcesz mu pokazać. Jesli już mu sie to spodoba, to CI o tym nie powie, tylko w poczuciu bezradności sięgnie po jeszcze jeden sześciopak
To tak, jakbyś osobie nie widzącej różnicy pomiędzy lustrzanką, a Iphonem próbował przetłumaczyć dlaczego wydałeś 20tys zł na EOS'a 1d Mark III. NIe wspominam już o tym, że nie ma lampy błyskowej jak IPhone

Super filmik
Jeżeli widziałeś jakieś podobne to mam do Ciebie prośbę.
Czy mógłbyś podzielić się linkiem na pm
Albo też jest opcja zrobienia tematu w dowolnych pt.: "Filmy RC", czy coś podobnego.
Byłyby tam relacje z zawodów, jakieś recenzje modeli, nowinki itp.
Bądźcie sobą i nie dajcie zrobić z siebie tego przysłowiowego "Kowalskiego"
Bez obrazy dla Kowalskich, którzy mają zajawkę na RC
Pozdrawiam.