Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 11:17 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: N sty 22, 2012 6:25 pm 

Zazdrośni, mają zamknięte mózgi na wszystko co inne, nowe, nigdy nie mięli żadnej zajawki, nie wiedzą jakie to świetne uczucie i tyle :roll:
Są dwie rzeczy które robią tacy ludzie: pracują, albo "melanżują" (co w ich języku oznacza: "nawalić się do nieprzytomności i następny dzień spędzić w kiblu) :|

Mi często mówią, że jestem jak dzieciak.
"Cały czas bawię się jakimiś "zabawkami", samochodzikami, jakbym miał 10 lat".
A ja po prostu odwracam się i idę w drugą stronę.
Nie ma sensu z nimi o tym rozmawiać, próbować ich przekonać, to nic nie da.
Niech żyją w niewiedzy :wink:

PS:
Mam do czynienia z takimi pacanami przynajmniej pięć dni w tygodniu.
Chodzę do prywatnego liceum, więc pewnie domyślacie się jacy tam są ludzie.
Robisz coś czego nie rozumieją, coś innego, więc z ciebie cisną jak tylko mogą.
Nie próbuję im wytłumaczyć po co to robię, zamiast tego krytykuję ich jacy są durni i jak kopiują zachowania jeszcze większych durniów.
Z biegiem czasu sprawia mi to coraz większą frajdę :lol:

PS nr.2:

Marek Kiełbusiewicz napisał(a):
Thomassino napisał(a):
Dzisiaj w pracy spotkały mnie niezbyt miłe słowa kolegów którzy wypowiedzieli się na temat mojej przygody z RC.
Mianowicie stwierdzili że kupuję zbędne zabaweczki którymi powinny bawić się dzieci w wieku szkoły podstawowej.

Pokaż im to http://www.youtube.com/watch?v=jmhlq9n7zF0 i zamkną się na 10 lat
Ja mam sporo znajomych i jeszcze sie nie spotkałem z taką reakcja jak u Ciebie.
Może dlatego, ze w zasadzie każdy z moich znajomych ma jakąś pasję. Większą, mniejszą, drogą, tanią, poważna, mniej poważną i może w tym jest różnica. Nie dziw się, że jeśli ktoś wracając po pracy siada na kanapie z piwem i gapi sie w telewizor zrozumie, to co chcesz mu pokazać. Jesli już mu sie to spodoba, to CI o tym nie powie, tylko w poczuciu bezradności sięgnie po jeszcze jeden sześciopak
To tak, jakbyś osobie nie widzącej różnicy pomiędzy lustrzanką, a Iphonem próbował przetłumaczyć dlaczego wydałeś 20tys zł na EOS'a 1d Mark III. NIe wspominam już o tym, że nie ma lampy błyskowej jak IPhone :lol:

Super filmik :D
Jeżeli widziałeś jakieś podobne to mam do Ciebie prośbę.
Czy mógłbyś podzielić się linkiem na pm :mrgreen:
Albo też jest opcja zrobienia tematu w dowolnych pt.: "Filmy RC", czy coś podobnego.
Byłyby tam relacje z zawodów, jakieś recenzje modeli, nowinki itp.

Bądźcie sobą i nie dajcie zrobić z siebie tego przysłowiowego "Kowalskiego" :!:
Bez obrazy dla Kowalskich, którzy mają zajawkę na RC :mrgreen:
Pozdrawiam.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N sty 22, 2012 7:49 pm 

Thomassino napisał(a):
...

PS: Jak macie ochotę to posłuchajcie mojej muzyki http://www.streemo.pl/boobass

PS: Nie: techno , trance , disco , hip hop, ani nic w podobie.

Muzyka super.Czy to Twoje kompozycje ? Jeśli tak to jesteś "wielki".

PostNapisane: N sty 22, 2012 8:33 pm 

Tak wszystko zrobiłem sam. Dziękuję za miłe słowa, to jest jedna z moich tysiąca pasji i zainteresowań :)

:)

PostNapisane: N sty 22, 2012 9:03 pm 

Super Muza. Moje klimaty :)
Chyba się pomyliłeś z powołaniem.

Człowiek się głupi rodzi i głupi umiera.
Jedni tylko trochę bardziej inni mniej.

PostNapisane: N sty 22, 2012 9:15 pm 

Możliwe że tak, dużo osób mi to mówi żebym się zajął tym profesjonalnie i tak się stało. Wydałem płytę pt. VISIONS ale po wielu próbach wybicia się na rynek stwierdziłem że tylko muzyka komercyjna puszczana w radio się sprzeda. Na koncie mam kilka wywiadów w stacjach publicznych i obecnie promuje mnie firma Fair Play Music ale za to mam 30zł co pół roku... Niby dobre i to ale wiem że mogło by być lepiej. Ważne że rodzina, znajomi i przyjaciele mówią mi miłe słowa pod tematem tego co robię, to mnie motywuje.

Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję :)

PostNapisane: N sty 22, 2012 9:42 pm 

Tak to jest w tym życiu.
Podobnie tak jak z RC, ważne że ty i inni się z tego cieszą co robisz.
Mi się bardzo podoba i chętnie bym kupił twoją płytę tylko jej nigdzie nie ma :(
Uważam że jest ciepła i optymistyczna a w tym powalonym życiu przyda się trochę słońca.
Trzymaj tak dalej i się nie przejmuj pruj do przodu.

Człowiek się głupi rodzi i głupi umiera.
Jedni tylko trochę bardziej inni mniej.

PostNapisane: Wt sty 24, 2012 3:26 pm 

Ja mam 36 lat i rok temu braciak dał mi się przejechać subaretką RC w 1/10. No i się zaczeło. Zakupiłem sobie na początek Slasha vxl 1/16 i zabieram go na każdą wycieczkę pieszą. Był ze mną na szlakach w pieninach, bieszczadach i w kampinosie. Generalnie chodzę z nim jak z psem :) Ubaw po pachy. Ostatnio przeszedłem z nim po lesie 20 km. Oczywiście w plecaku zapas pakietów :) No i reakcja ludzi. "Oj co to za dziecko idzie", itp. Więc ja się zatrzymuję i się pytam. "Przepraszam Pani, a to może będzie Pani zadowolona jak wjadę quadem do lasu ? Albo może będę szedł z piwem ? Czy wtedy będę odpowiednio dorosły ?". I to zazwyczaj zatyka ludzi. Ludzie niedokońca pojmują pojęcie "dorosły". Dorosłość to jest odpowiedzialność a nie to czym się bawię, co daje mi radoche. Oczywiście apetyt rośnie w miarę jedzenia. Już mam w planach kupić E-REVO BL i jakiś chelikopterek. No i pełne oparcie w żonie. Ja nie potępiam pasii żony (zajmuję się sutażem) i nawet ją w tym wspieram i Ona nie potępia mojej nowej pasji. Bo po co potępiać ? Po co się siedzi 8 godzin w robocie ? Własnie po to że potem mieć z tego radość. Lejcie na to co ludzie mówią bo nie dokońca rozumieją pojęcie "dziecinne". Nie ma pojęcia "dziecinna zabawka". To że kogoś coś nie interesuje to nie znaczy że to coś staj się dziecinne. Poprostu ludzie są slepi i puści w środku. Dla nich wszystko poza alkoholem i seksem .. no i po za darciem twarzy przed telewizorem w czasie meczu :) jest nudne

PostNapisane: Wt sty 24, 2012 4:54 pm 

Thomassino napisał(a):

PS: Jak macie ochotę to posłuchajcie mojej muzyki http://www.streemo.pl/boobass

PS: Nie: techno , trance , disco , hip hop, ani nic w podobie.

Ja posłuchałem i rzeczywiście brzmienia nieprzypadkowe i muza na dobrym poziomie. Po tym co usłyszałem sądze że znasz klasykę tego gatunku jak choćby Tangerine Dream - dla mnie wyznacznik i wzór jedyny i nie do podrobienia.
Mam wszystkie ich albumy choć nie sprawdzałem nigdy ile ich jest dokładnie ponieważ dość sporo. Powodzenia
i nie zrażaj się polską komercją. Jeśli możesz napisz jeszcze jaki to klawisz jest na którym grasz, czy aby nie
jakaś Yamaszka albo Korg ?

hubi110 napisał(a):
To że kogoś coś nie interesuje to nie znaczy że to coś staj się dziecinne. Poprostu ludzie są slepi i puści w środku. Dla nich wszystko poza alkoholem i seksem .. no i po za darciem twarzy przed telewizorem w czasie meczu :) jest nudne

Hubi całkowita racja, a to ostatnie najgorsze jest bo robi wodę z mózgu szybciej niż alkohol - chodzi mi o darcie twarzy przed TV

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

PostNapisane: Wt sty 24, 2012 6:16 pm 

Klawisz to M-Audio Axiom 61 dla znających temat wiadomo o co chodzi. Posiadam również kilka innych klawiszy i gitar ale ten przypadł mi do gustu niesamowicie.

Pewnie zastanawiasz się na czym to wszystko " produkuję " Reason w wersji 5.0

Pozdrawiam.

PS: Hubi właśnie tak teraz to widzę już mam totalnie gdzieś co o mojej pasji mówią, Wczoraj nawet wymiękli i przyznali mi rację że to nie są zabawki dla dzieci. Stwierdzili to dopiero jak pokazałem im jak to śmiga.

No ale tak... wszystkich nie zmienię... trzeba mieć mocne nerwy i brnąć w to nie zważając na nic.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2