Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt maja 01, 2026 1:58 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł: Duratrax
PostNapisane: Cz gru 11, 2003 10:51 pm 
Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem Duratraxa Thunde Quake, narazie jestem mile zaskoczony po zakupie tego autka. :D Kupiłem na alegro od Ziggyy-ego, uzywke z małymi uszkodzeniami. Modelik po godzinie pracy był gotowy do jazdy. Co do czesci , niestety trzeba zamawiac w stanach , ale nie sa drogie. Osobie która zainteresowana jest zakupem tego modelu na alegro od Ziggyy-ego, moge polecic tego chłopaka ze stanów.
Zamawiam u niego teraz jeszcze czesci i nie ma zadnych problemów. Osoba godna polecenia. Narka i pozdrowionka

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 12, 2003 11:22 pm 
-=ADA$=-

ja mam qrc ram, czyli gorsza konstrukcja i wcale taki wrazliwy nie jest, faktycznie sa pewne wady, np wlasnie wydech, ale ogolnie rzecz biorac to jest w miare niedrogi truck i radzi sobie, tez w niego troche wlozylem, ale bardziej sie wedlug mnie ile czasu sie wklada w model!! 3 servo, mi narazie niepotrzebne bo nie uzywam wstecznego, wydech nowy by sie przydal, bo juz mam silnik .17 ( musze go tylko wlozyc), po obecnych modyfikacjach jest 2 razy szerszy, ale jeszcze nie mialem szansy wyprobowac w terenie

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2