Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt kwi 21, 2026 1:36 am

Autor
PostNapisane: Śr maja 07, 2014 1:59 pm 

Na sprzedaż idzie moja kolekcja onroad. Z wielkim żalem muszę rozstać się z tak zacnym sprzętem, ale ze względu na udział w zawodach w klasach E10 4wd i 2wd buggy, nie mam już czasu na onroad.

ZDJĘCIA WSZYSTKICH RZECZY NA SPRZEDAŻ:
https://plus.google.com/u/0/photos/1027 ... 0118635089

II Pakiet NOSRAM 7000 mah, jest to pakiet do stocka, 110C prądu chwilowego 55C stałego. Pakiet używany 2 razy!!! Kupiłem go na EMP Pacanów w zeszłe wakacje jednak ze względu na deszcz przejechałem 2 biegi. Od tamtej pory leży w szafie po storage'u. Pakiet kupiony w Polsce, jest na gwarancji. Nie spuchnięty, cele równiutkie, nic tylko jeździć. Przy kupnie zależało mi aby pakiet był w 100% sprawny, dlatego kupiłem go zaraz po świeżej dostawie od NOSRAMA także nie jest zleżały. Pakiety NOSRAM/LRP cechują sie najdłuższa żywotność na rynku.

CENA: 200 zł , + koszty wysyłki możliwy odbiór osobisty w WWA

III Pakiet Thunder Power 6000 mah 60C, naprawdę porządny pakiet. Pakiet dostałem jako nowy, używany był podczas cyklu Benek Cup (5 imprez) w modelu 2wd, ma drobne zarysowania oraz ślady użytkowania na obudowie ale poza tym nic mu nie dolega. Nie jest spuchnięty, cele równe ogólnie bez zastrzeżeń. Na prawno lepiej kupić TP używany niż nowy Turnigy.

CENA: 100 zł + koszty wysyłki, możliwy odbiór na terenie Warszawy

VI Płyn do kół AME oraz Mighty Gripper niebieski, AME jest to bardzo dobry płyn do opon, używany przez profesjonalistów na całym świecie, idealnie współgra z kołami LRP, używany parę razy, ok 70% pojemności. Mighty Gripper płyn do kół na niską trakcję, używany przez najlepszych, testowałem go tylko raz więc jest 99% pojemności. Ponoć idealny do pianek na wykładzinę oraz asfalt.

CENA 70 zł + koszty przesyłki, możliwy odbiór na terenie Warszawy

Jeśli jesteście zainteresowani proszę o kontakt, jestem otwarty na propozycję. Najlepiej PW lub tel 512022452

| Schumacher CAT K2 | NOSRAM | SANWA
| Schumacher Cougar KF2 | NOSRAM | SANWA

TitanRC.pl - Schumacher Racing

Ostatnio edytowano Cz maja 08, 2014 9:45 pm przez Krzysztof Chmura, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: So sie 30, 2014 9:59 pm 

Czy z tych rzeczy coś zostało? np pakiet.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość