Witam posiadam ładnie zadbany używany rekreacyjnie model RC ( Spalony silnik ) Oczywiście z ceny 270 opuszczę na nowy silnik .
Autko to Troian Buggy w wersji z silnikiem szczotkowym. Autko świetnie nadaje się dla początkującego. Model zmodernizowałem a mianowicie przerobiłem go na akumulatorki lipo które pozwalają na dłuższą zabawę, zmieniłem mocowanie akumulatora na rzep , zamontowałem oświetlenie.Niestety autko posiada dwa mankamenty. 1 to pęknięta obudowa z przodu 2 to silnik przegrzany. Autko jeździ dobrze do puki silnik się nie nagrzeje jak się nagrzeje to regulator odłącza zasilanie na silnik i po ostygnięciu znowu działa więc wystarczy wymienić silniczek i będzie wszystko ok.Po każdej jeździe autko było odstawiane na podstawkę więc amortyzatorki się nie męczyły

W zestawie sprzedaje Model , aparaturę , 3 akumulatory lipo , ładowarkę . Więcej zdjęć i pytań na priv , wiadomość , lub telefon.Czyli wszystko co potrzeba aby uruchomić autko i nim pośmigać . Napisz a na pewno się dogadamy.
Link do ogłoszenia
http://tablica.pl/oferta/model-rc-116-przeczytaj-opis-ID3lFIt.html#4a93da5766