Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 4:55 am

Autor
PostNapisane: Wt sie 27, 2013 9:31 am 

Witam posiadam ładnie zadbany używany rekreacyjnie model RC ( Spalony silnik ) Oczywiście z ceny 270 opuszczę na nowy silnik .
Autko to Troian Buggy w wersji z silnikiem szczotkowym. Autko świetnie nadaje się dla początkującego. Model zmodernizowałem a mianowicie przerobiłem go na akumulatorki lipo które pozwalają na dłuższą zabawę, zmieniłem mocowanie akumulatora na rzep , zamontowałem oświetlenie.Niestety autko posiada dwa mankamenty. 1 to pęknięta obudowa z przodu 2 to silnik przegrzany. Autko jeździ dobrze do puki silnik się nie nagrzeje jak się nagrzeje to regulator odłącza zasilanie na silnik i po ostygnięciu znowu działa więc wystarczy wymienić silniczek i będzie wszystko ok.Po każdej jeździe autko było odstawiane na podstawkę więc amortyzatorki się nie męczyły :D W zestawie sprzedaje Model , aparaturę , 3 akumulatory lipo , ładowarkę . Więcej zdjęć i pytań na priv , wiadomość , lub telefon.Czyli wszystko co potrzeba aby uruchomić autko i nim pośmigać . Napisz a na pewno się dogadamy. :)
Link do ogłoszenia http://tablica.pl/oferta/model-rc-116-przeczytaj-opis-ID3lFIt.html#4a93da5766

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość