Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 3:18 am

Autor
PostNapisane: N mar 03, 2013 11:20 pm 

Witam serdecznie szanowne grono forumowiczów RC-AUTO!

Dziś mam na sprzedaż, można powiedzieć "Rarytasik". Mianowicie model Formuły Tamiya F1-01. Jest to pierwszy model z serii F1 Tamiyi. W modelu zamontowana jest karoseria bolidu Williams FW11b - z naklejką kierowcy - Nelson Piquet - tej postaci chyba nikomu przedstawiać nie trzeba :)

Model w stanie średnim. Do wytoczenia mocowanie koła przy dyferencjale. Jest ono o tyle nietypowe, że owe mocowanie jest wkręcane w piastę, a nie tak jak w większości modeli, piasta jest zintegrowana z mocowaniem. Tylny spoiler jest dorabiany z plastiku - wzorowałem się na autentycznym skrzydle z Williams'a. Karoseria dołączona do zestawu jest w kilku miejscach pęknięta. Należy się jej nowy lakier, gdyż poprzedni właściciel pomalował ją plakatówkami ( O_o ). Dolne mocowanie wahacza jest klejone w miejscu otworu na śrubę. Nie posiadam także drążków sterowniczych.

Model przedstawiłem dobitnie i sprzedaję to co widoczne na zdjęciach - model z płytą podwoziową z włókna szklanego, oraz karoserię z kaskiem kierowcy.

Zdjęcia dostępne na Picasie -https://picasaweb.google.com/109406098919802858239/TamiyaF101WilliamsFW11B?authkey=Gv1sRgCNHGyOyGxKHAwwE

Cena to 60zł + koszty wysyłki.

To mój pierwszy post w giełdzie, toteż można mieć wątpiwości co do autentyczności ogłoszenia, natomiast moją wiarygodność potwierdzi wiele osób z pdmrc.pl z którymi robiłem wiele interesów.

Pozdrawiam, Marcin

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość