Witam!
Mam na sprzedaż następujące modele:
1. KYOSHO DBX-VE - model po jednym sezonie halowym, delikatne rysy na płycie, konwersja na koła od modelu 1/8 buggy, elektronika taka jak orginalnie w rtr, jedynie regulatora brakuje, stan bdb, niestety ułamane są boczne mocowania pakietu (spokojnie można śmigać podklejając jedynie taśmą bok pakietu, jeździłem tak 4 zawody i ani razu nie wypadł) buda lekko popękana i podklejona przy tylnym mocowaniu, do jazdy potrzeba jedynie pakietu i regla, dorzucam orginalne koła
Modelem tym zająłem 1 miejsce w klasyfikacji generalnej ModelCars Winter Challenge
Zdjęcia dla zainteresowanych
Cena to 500 zł
2. TLR micro-t - handmade'owa płyta podwoziowa (wykonana z alu, dłuższa niż orginalna) nowe serwo skrętu, nowy pakiet li-fe (trzeba polutować wtyczkę) opony starte od śmigania po wykładzinie ale trzymają bardzo dobrze, 2 karoserie, spojler handmade, org. apka i ladowarka, spalony pakiet nimh, uszkodzony pakiet li-fe
Model prowadzi się znacznie lepiej niż stock'owy micro-t dzięki wydłużonej płycie. Dorzucam części i śrubki które zostały mi po starej płycie. Gotowy do jazdy po przelutowaniu wtyczek
foty
https://picasaweb.google.com/1036087819 ... w-fqkp_gGgCena 200 zł
Wszystkie info na PW
Ceny oczywiście mogą ulec zmianie

W najbliższym czasie dojdą nowe przedmioty
Pzdr Wojtek