|
Witam!
Mam do sprzedania elektryczny model terenowy zdalnie sterowany w skali 1:8 Savage FLUX HP renomowanej firmy HPI. Bez problemu można dostać do niego wszystkie części zamienne. Jest to naprawę profesjonalny model, a nie zabawka. Posiada bardzo mocny bez szczotkowy silnik(6 koni mechanicznych) oraz regulator obrotów. Posiada sporo modyfikacji. Zostały wymienione części takie jak: -sprężyny amortyzatorów na twardsze, -stabilizatory zawieszenia przednie oraz tylne, -podkładki dystansowe od modelu Savage XL zwiększające rozstaw kół. W celu polepszenia osiągów i wytrzymałości przebudowana skrzynia biegów: -wszystkie zębatki wymienione na hd (super wytrzymałe), -dołożona zębatka 3-ciego biegu z modelu spalinowego savage nitro. Dokładam również zestaw kół nisko profilowych do jazdy po ulicy HPI Phaltline Tires. Wszystkie części tuningowe są oryginalnymi częściami HPI, do zestawu oczywiście dodaję te, które były w standardowym wyposażeniu. Dodatkowo dorzucam jeszcze trochę śrubek, nakrętek, nową zębatkę atakującą 24 zęby, 2 pary okładzin sprzęgła, które kupiłem razem z modelem i wszystkie plastikowe części które były w pudełku razem z autem. Model odbył zaledwie kilka jazd i jest w świetnym stanie - jest kilka rys na podwoziu ale technicznie jest jak nowy. Model nigdy nie jeździł po terenie. Jeździłem nim w ogrodzie po trawniku oraz po ulicy przed domem i z tego właśnie powodu go sprzedaje- nie przepadam za jazdą w terenie i wolę iść w kierunku modeli wyścigowych. Osiągi modelu są naprawdę imponujące na oponach drogowych prędkość maksymalna przekracza 100 km/h, a na oponach terenowych wyjedzie praktycznie wszędzie i do tego słynie on z bardzo dużej wytrzymałości. Koszt nowego takiego modelu to 2700 zł + ulepszenia o wartości 700zł co daje nam cenę aż 3400zł. Cena jaką oczekuje to 2400zł za praktycznie nówkę model.
_________________ Mugen MBX6 ECO|Xerun 150A|Xerun 2000kv|Futaba BLS 351|Tires AKA
Operated by Spektrum Dx2S ______ www.rcskoczow.boo.pl Team RC Drive Skoczów
Ostatnio edytowano Śr sty 19, 2011 7:39 pm przez dawiop, łącznie edytowano 1 raz
|