Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt kwi 21, 2026 9:27 pm

Autor
PostNapisane: Wt paź 05, 2010 9:23 pm 

Przepraszam ale jestem STRASZNYM NOWICJUJESZ w tym temacie więc jakiś czas temu wróciłem za granicy miałem przypływ gotówki kolega (znawca) doradził mi na początek nie za drogi samochodzik lecz mało go używałem zniosłem ze strychu model i uruchamiałem jeden pakiet chodzi jeden nie. A przejdę do życzy samochód Kiera sprawna podaje co sprzedaje :
SilnikTurbo Conrad Electronick Best-nr 24 49 02
Reserving speed control : Hi tec
Odbiornik (jak dobrze mysle) : Acoms
pakiet Profitexx 3850mAh 7.2V (teraz go naładowałem i prawie 30 minut bokiem latałem na tarasie)
Ładowarka: CG-340 HiTEC
Oponki moim zdaniem w dobrym stanie ja prawie nie jeździłem tym modelem teraz swieże założyme starannie czarna taśme izolacyjną przód tył żeby polatać boczkiem :)
Obudowa Subaru (Stan Dobry moim zdaniem jak go kupiłem tak oddaje nic w nim nie połamałem nie popsułem z przodu stuknięty.)
Sterowanie: ACOMS 40 MHZ TECHNIPLUS-(alfa) (ma tam jakieś opcje ale nie wiem jak je ponazywać)

PO ostatnim telefonie dodaje że zębatki od silniczka przekładnie metalowe.

Olej do amortyzatorów zapasowe części sróbokrećiki klucze (wszystko to co dostałem nic nie używałem)
Cena jaka mnie interesuje... Kupiłem za coś około 400 sprzedam za 300 BĄC tyle co jest wart 250 - 200 zl naprawdę ja jestem laik więc nie wiem nawet na ile wycenić.

2 pakiet nie działający też docucę (może on i działa ale ja nie umiem go wskrzesić).

Nr. tel. 504656437 << POPRAWIONY NR COM.
GG:5960422
e-mail: ice_storm@wp.pl

Jak ktoś się boi mogę wstawić jako aukcja allegro porobić zdjęcia itp itd.

Ostatnio edytowano Wt paź 12, 2010 8:52 pm przez StorMBb, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N paź 10, 2010 5:49 pm 

Ile może być wart ? Sprzedam 250 PLN chyba że jest wart 200 to za 200.
Mam też CB-radio : Sunker Elite Three i antenkęMidland jak by ktoś potrzebował:)

Odswiezamy raz na 7 dni. Kara za nieprzestrzeganie regulaminu, podbijanie raz na 10 dni. --> Radosław Fiuk

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość