|
Tak jak w temacie, sprzedaje LSSa calkowicie gotowego do jazdy. W skład zestawu wchodzą: -Model(Po okolo 11l) -aparatura(std) -paliwo(2l-25%) -akumulatory do nadajnika GP2500 -piramidka do odbiornika o ile pamietam 1800 -ładowarka z zasilaczem z komputerowego(procesorowa dolkadne dane na dniach) -grzałka wraz z ładowarką -Starterbox To nie wszystko ale uzupelnie temat na dniach i wrzuce zdjęcia.
Model jest w BDB stanie jedyna wada to ułamany uchwyt na karoserie ale na 3 da sie bez problemu jezdzić i nic sie buda nie rusza. Do modelu zamontowałem koła GRP ktore kosztowały mnie ponad 250,- sa prawie nowe moze 2-2,5l po niebyt wymagającym terenie(nigdy nie dotkneły asfaltu czy betonu) Dokupiłem również spojler.
Jest to narazie tylko ogłoszenie poglądowe, postaram si ejak najszybciej uzupełnić wszystkie informacje oraz wrzuce zdjęcia.
Auto narazie nie laduje na allegro cena jaka mnie tutaj interesuje to 1100 zł na allego wystawie go za 1200+
Cena nie nalezy do najnizszych ale uważam że stan auta oraz ilosc akcesoriów jak dokladam są tego warte!
Wiecej info na PW lub gg: 546313
_________________ HPI SAVAGE X4.6 |Shaft PT2803AC-P6|
HB LIGHTING STADIUM SPORT | Scanner SSV-9764MG | | GRP Soft Tires |
|