Witam dziś na sprzedaż mam swoja kolekcję, mianowicie jest to model RC18 t/b/mt jest od przyszykowany pod zawody. Jeździłem nim jeden sezon. Krótko mówiąc jest to mega zestaw RTR ( mogę sprzedać bez regla i silnika Ew. Bez apki ) To po kolei co wchodzi w skład zestawu :
Model RC18B Po tuninngu:
-Alu wałek,
alu półośki,
alu przedni tower,
alu amorki 3racing,
Alu mocowanie silnika cały
Alu skręt,
alu tylni zderzak,
karbonowe mocowanie pakietu, mocne mini serwo hitec hs-56HB Koła od 1:10 muchmoore 24r
adaptery do 1:10 titanium turnblucke, niektóre tytanowe śruby .
Lista części zapasowych :Drugi model ( albo nawet troche wiecj ) na części rozłożony
3 karoserie ( jedna od MT , jedna od T i od B)
koła standardowe 8 sztuk
drugie
Alu mocowanie silnika
Trzy rodzaje skrzydeł „ lotek”
Zestaw naprawczy do amorków 3 racing
Spalone serwo hiteca hs-56Hb ( ale zębatki ok.)
Silnik
LRP fusion micro i
Reedy mini-modDuza ilośc zębatek 4x odbiór i 6 atak
Koła Piankowe od 1:10 do zabawy nowe 38 i 42deg --- 50 złJeszcze pewnie jakieś części się znajdzie Proszę pytać na pewno się znajdą
Model z częściami i 2 pakietami i chemią : ok. 550 zł
ELEKTRONIKARegulator Ai automatic Runner reverse ( pudełko paragon ) ------ 90 ZŁ
Pakiet LRP 1400 ------ 60 złPakiet z kopi asso
Pakiet intellect 1400
Chemia:
Płyn do smarowania opon LRP
Płyn do czyszczenia opon
Dwa spraye Fluoryzujące żółty i pomarańczowy ( jakeiś resztki)
Cena : Dodatek do modelu
SPRZEDAŻ W KOMPLECIE ZAWSZE DUŻO TANIEJ SZCZEGÓLNIE WERSJA RTR PROSZĘ PYTAĆ.
Posiadam również działajacy zestaw ( regulator + silnik ) mamba 5400kv silnik jest z PRO a regiel std 25. cena hmm 350 MAMBA MICRO PRO 5400kvNowy nieużywany Regulator od zestawu micro PRO Regulator jest uszkodzony ( „.Jedna faza jest walnieta” ) możliwośc wysłania do CCC i powinni odesłać nowy ( lecz trochę to potrwa ) ( „.Jedna faza jest walnieta” )
Cena 200 zł
Wszelkie pytania na maila
Jax_lol@o2.pl lub na gg: 10449563 lub PM. Mogę sprzedac osobno ( nie w komplecie ) Całą elektronikę, lecz model i części wolę sprzedać razem ( chyba że się znajdzie osoba chętna na sam model i druga na same części )Fotki wysyłam na maila .oczywiście
wszystkie ceny podlegają negocjacji .