Witam. Z przykrością rozstaje się z moimi pakietami Intellect 4200 mAh selekcja Zeppin. Pakiety są 3 + ewentualnie jeszcze 1 do wymiany cela.
Niebęde owijał w bawełne. Pakiety juz troche przeszły, mają zaliczone 1,5 sezonu, ale jak najbardziej wchodzi w nie 4500-4550 mAh, a wychodzi 4200-4250 mAh. Pakiety niestety już nie do końca sprostają wymaganiom Mamby Max i innych bezszczotek, jednak przy silniku szczotkowym 9x2 nie było różnicy między pakietem nówką lrp 3700 w ilości mocy i przyśpieszeniu modelu.
Myślę, że uczciwą ceną będzie 65 zł/pakiet i 50 zł za ten z celką do wymiany. pakiety są na goldy, za drobną dopłatą mogę przerobić na Deansy, Tamiya i inne.
Pakiety posłużą jeszcze spokojnie do rekreacji na słabszych silnikach trzymają bardzo długo i napewno je zasilą lepiej, pewniej, dłużej, mniej awaryjnie niż jakiś profitexx lub inne chińskie g.wno. Są to profesjonalne pakiety do sprzedania za taką nieprofesjonalną cenę
Więc zapraszam na PM, napewno się dogadamy
Sprzedam lub zamienie na nowe (max. 10-15 razy użyte) pakiety, np. w systemie 3 moje : 2 twoje nowe lub inaczej, ale to już na PM