Niestety może temat nie do tego służy, jednak na już drugą taką opinie nie do końca zgodne z prawdą muszę zareagować.
Sprawa P. Rafała: Kupił Pan ode mnie model i zadeklarował kupno, pisałem wtedy kilka PM kiedy zamierza Pan zapłacić, zero kontaktu. Po pewnym czasie dostaje wiadomość, że "firma mi nie zapłaciła" jednak proszę model potrzymać. JEŻELI PAN BY ZREZYGNOWAŁ OD RAZU LUB NAPISAŁ MI PM, ŻE REZYGNUJE NIC BY NIE BYŁO. Sam przez tą transakcje jestem dużo stratny, jednak ja zawsze próbuje porozumieć się z 2 stroną. I mało tego, że ja jestem stratny, zostałem nieźle obrzucony przez P. Rafała to jeszcze pisze o mnie złe opinie na forum publicznym. Po prostu sami zdecydujcie jak rozumieć tą sprawę
Sprawa P. Gelo: Właściwie większość jest zgodna z prawdą, jednak
Cytuj:
W tamtym tygodniu owy gosc napisal ze zasilacz jeszcze mu nie doszedl bo zamowil poczta, przeciez taki zasilacz mozna kupic w pierwszym lepszym sklepie komputerowym, a z pana podpisu wynika ze na "zadupiu" pan nie mieszka, no chyba ze stolica to zadupie
Spróbuj kupić dobry, mocny zasilacz w sklepie za taką cenę, aby nie być stratny (co najmniej 50-70 zł używany).
Również przyznaje się, trochę jest w tym mojej winy, gdyż sam zapomniałem o transakcji, jednak po przypomnieniu natychmiast zamówiłem zasilacz, data zamówienia 09.10 i tego samego dnia wpłata. Powtarzam to już wielu osobom: NIE MAM WPŁYWU NA DZIAŁANIE POCZTY POLSKIEJ!!! doszedł do mnie 24.10 i nic na to nie poradzę, dzisiaj wysyłam zasilacz i mam nadzieję, że sprawa zostanie dobrze rozwiązana. Jednak jak widać kolejna osoba, która nie potrafi załatwić sprawy z kimś innym i nie ma zrozumienia, potrafi tylko wypisywać złe opinie publicznie.
Mam nadzieję, że 2. sprawa zostanie rozwiązana pomyślnie dla obu stron, po 1. uważam za zamkniętą, tylko nie zamierzam czytać opinii, które nie mają w sobie całej prawdy, tylko część przychylną nadawcy.
Również mam nadzieję, że te 2 opinie nie wpłyną na moją całkowitą opinie i sprzedaż, jednak przy transakcjach z ponad 400 osobami, zawsze znajdą się osoby, które nie rozumieją czyiś problemów, uważają, że one wszystko dobrze zrobiły, tylko ten drugi jest zły, specjalnie przetrzymuje towar i.t.p. mimo nawet udokumentowania sprawy dowodami wpłaty, nadania i.t.p.
Pozdrawiam Karol