Darek Mołodecki napisał(a):
Finały były planowane w warszawie 24-25 marzec co sie stalo ,ze będąw Lublinie .Jednak Warszawa nawet pod wzgledem dojazdu była sprawiedliwa prawie dla wszystkich.Czy przy tej ilosci startujacych zawodników w klasach e-18 bedziemy mieli zapewnioną oppowiednią ilosc jazd ?
trudno mi się wypowiadać w imieniu zawodników z Południa Polski, którzy stanowią przytłaczającą większość, ale chyba Lublin (przynajmniej geograficznie) jest te 150 km bliżej niż W-wa? osobiście nie miałbym nic przeciwko finałom w Warszawie (tu mieszkam), ale z chęcią przejadę się ponownie do Lublina, bo wiem już czego tam mogę się spodziewać - to, co widziałem w ten weekend przekonało mnie, że spokojnie w Lublinie mistrzostwa się mogą odbyć.
co do klasy e-18 - a czyją "zasługą" jest "ta" ilość startujących? chyba tylko tych, którzy mają modele, a nie bywają na zawodach, prawda? jednak nawet mimo "tej" ilości zawodników w Lublinie rozegrane zostało 5 eliminacji dla naszych klas: e-18 Standard i Open - tyle samo co dla wszystkich innych...