Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Odpowiedż dla Pana Jacka Żurka Pisać macie prawo ale tylko prawde i na temat a nie manipulować informacjami a zwłaszcza zaczynając temat sportowy a kończąc na polityce w sprawie jednego postu określającego LOK znajdziemy się w sądzie.Jest Pan osobą odpowidzialną .dorosłą i nie można pisać to co Pan uważa i wypowiadać się o Stowarzyszeniu LOK nie będąc we władzach LOK oraz nie bedąc członkiem LOK.W swoich wypowiedziach bazuje Pan na pomówieniach i plotkach a powinno Pana stać na coś więcej pracujac w mediach.
hmmmm
patrząc na ostatnie informacje jakie dochodzą do zawodników wynika na to, że wszyscy modelarze sa manipulowani przez przedstawiciela LOK. zmieniane są terminy zawodów i ich organizatorzy
mamy prawo (modelarze) pisać o sporcie modelarskim to co widzimy - jest to poparte faktami, dowodami. forum RCAUTO jest niezależnym tworem który tworzą modelarze, a nie działacze LOK. mamy prawo na tej stronie wymieniać sie poglądami zgodnie z powszechnie obowiązującymi normami etycznymi oraz regulaminem forum. nie pozwolimy sobie aby LOK była odpowiedzialna za cenzurę. mam pytanie, czy w sadzie spotkamy sie tylko ja i LOK, czy ja, moi koledzy z forum i LOK??
p.s.
nie mieszajmy w sprawy modelarstwa mojego pracodawcy
to zupelnie nie jest tematem tej dyskusji